Вичепив собі впливову жінку: з’явилися подробиці про новий роман 38-річної Тіни Кароль з симпатичним хлопцем

Шанувальники давно підозрювали, що відома українська співачка Тіна Кароль перебуває у таємному союзі зі своїм танцівником Дмитром Жуком. Тепер у мережі з'явились нові подробиці.

Про шлюб відомої української співачки Тіни Кароль з її продюсером Євгеном Огіром знають, напевно, всі шанувальники. Втім, після смерті свого обранця знаменитість вирішила сфокусуватися на вихованні їхнього спільного сина та на власній кар’єрі. Останнім часом у мережі побільшало чуток про те, що артистка завела таємний роман зі своїм танцівником. Що відомо про особисте життя Тіни Кароль?

Роман Тіни Кароль із Жуком

Зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов став першим, хто публічно заговорив про те, що відома українська співачка може крутити таємний роман із танцівником Дмитром Жуком. Тоді блогер зазначив, що зі своїх джерел дізнався про те, що артистка відпочивала разом із хореографом в одному з готельних комплексів у Карпатах. Тоді, розповідає Беспалов, вони винаймали один номер на двох.

Відома українська співачка зі своїм танцівником Дмитром Жуком можуть таємно зустрічатись
Відома українська співачка зі своїм танцівником Дмитром Жуком можуть таємно зустрічатись

Тепер зірковий пліткар розкрив нові подробиці загадкового роману, про який говорять вже декілька місяців поспіль. Богдан Беспалов зазначив, що Дмитро Жук насправді не закоханий у співачку, а просто використовує її впливовість для того, аби побудувати власну кар’єру. Блогер зазначив, що танцівник просто “вичепив собі впливову жінку”, втім така тактика не допомогла йому завоювати популярність і здобути всеукраїнську славу.

У мережі заговорили про те, що Тіна Кароль таємно зустрічається зі своїм танцівником Жуком
У мережі заговорили про те, що Тіна Кароль таємно зустрічається зі своїм танцівником Жуком

Богдан Беспалов зазначив, що у цих стосунках “немає нічого спільного з коханням”, але, на його думку, нічого поганого у такому романі немає. Зірковий оглядач у новому випуску свого YouTube-шоу зазначив, що Тіна Кароль – красива жінка, а Дмитро Жук – симпатичний хлопець, а тому така інтрига йде на користь обом.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.