До річниці стосунків 28-річна Jerry Heil показала широкому загалу свого коханого: “Рік. Я кохаю тебе!” ФОТО

Всі гадали, що Jerry Heil самотня та незалежна. Та співачка раптово спростувала цю тезу. Виявляється, вже цілий рік як закохана. Але фанам про це не обмовилася жодним словом.

Ніхто б і не знав, що серце Яни Шемаєвої невільне, якби вона в Telegram не виклала світлини з бойфрендом. Більш того, з’ясувалося, що вони вже цілий рік разом, адже співачка привітала коханого з річницею стосунків:

“Рік. Я кохаю тебе”.

На світлинах, якими зірка проілюструвала цей пост в Інстаграмі, роздивитися молодика доволі складно. Jerry Heil на одній світлині перекрила більшу частину обличчя хлопця своєю головою. На іншій бачимо обличчя закоханих крупним планом, але тільки половинками.

28-річна Jerry Heil показала свого коханого

Та й так зрозуміло, що дістався Яні блакитноокий красень, який, судячи зі світлин, обожнює знаменитість. Фани, ошелешені новиною про закоханість співачки, засипали представницю побутового попу запитаннями: як звати щасливчика, коли познайомилися, чи живуть разом. Благали розповісти якомога більше про молодика.

28-річна Jerry Heil показала свого коханого

Нині Яні 28 років, а ще у 24 роки вона розповідала в інтерв’ю Маші Єфросиніній, що є незайманою. Казала, що якщо не бачить із людиною майбутнього, то немає сенсу заводити стосунки. В серпні 2021-го Jerry взагалі влаштувала сологамію – ритуал, коли дівчина вийшла заміж сама за себе. Схоже, за ці 3 роки ситуація докорінно змінилася.

Jerry Heil зібралася на Євробачення з alyona alyona

І як тільки зірка знаходить час на зустрічі з бойфрендом?! Адже нині триває активна підготовка до участі в “Євробаченні 2024”. Спеціально для конкурсу Jerry Heil та alyona alyona записали дуетну композицію Teresa&Maria.

Залишилося тільки здобути перемогу в Нацвідборі. До десятки фіналістів дівчата вже втрапили. Яна раніше двічі – у 2020-му та 2022-му роках – намагалася потрапити на престижний пісенний конкурс. Можливо, втретє удача врешті їй усміхнеться.

Популярне

Схожі статті

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.