На Берковецькому кладовищі встановили пам’ятник Руслані Писанці: прах мами з донькою помістили біля родичів

Смерть Руслани Писанки стала для більшості українців справжнім шоком, адже сповіщень про смертельну хворобу від актриси не надходило. До 58-ої річниці чоловік Ігор Ісаков встановив пам'ятник.

Якби Руслана Писанка жила, то 17 листопада відзначила б 58 років. Натомість у цей день відбулося відкриття пам’ятника на могилі актриси на Берковецькому кладовищі столиці. Присутні пом’янули зірку, життя якої обірвалося у липні 2022 року.

Чоловік улюблениці мільйонів українців Ігор Ісаков дуже переживав, що пам’ятні дошки дружині та тещі не встигнуть зробити вчасно. Урешті все вдалося. На відкриття пам’ятника зібралося чимало знаменитостей.

Як виглядає пам’ятник на могилі Руслани Писанки

Руслана Писанка багато виступала, тому свій день народження за життя зазвичай відзначала на гастролях. Благовірний у таких випадках їхав її вітати на місце. Останні роки гучно не святкували, оскільки 17 листопада відзначали день смерті рідного брата Руслани, а наступного дня вже якось було не до веселощів.

Як виглядає пам’ятник на могилі Руслани Писанки

Напередодні повномасштабного вторгнення Руслана зламала ногу просто під час виступу на сцені, тож довелося відкласти заплановані гастролі. Актриса поїхала до Німеччини та вже не повернулася звідти – померла від онкології. Мама Писанки померла раніше на кілька місяців, аніж донька. І теж від раку.

Як виглядає пам’ятник на могилі Руслани Писанки

Ісаков привіз прах дружини до Києва. Обох жінок – Руслану та Діну Василівну – відспівали у Спасо-Преображенському соборі. Там же у крипті зберігався прах померлих. Але згодом вдівець Писанки передумав і перепоховав Руслану та її маму на Берковецькому кладовищі. Поряд розташовані могили батька й брата Писанки, а також її бабусі та дідуся.

Саме тут ведуча та артистка знайшла свій останній прихисток. Всі шанувальники таланту Руслани Писанки зможуть принести квіти до її пам’ятника.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.