Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Святослав Вакарчук – відомий український співак, який своє особисте життя завжди тримав за сімома замками. Відомо, що чоловік вперше одружився ще в студентські роки. Вакарчука і його дружину Лялю Фонарьову поєднувало не лише кохання, а й творчість. Ляля була арт-директором гурту “Океан Ельзи”, тому закохані були разом всюди: вдома, на роботі, на репетиціях та концертах.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Шлюб Лялі і Святослава тривав 20 років і здавався зразковим, та у подружжя не було дітей. У 2021 році Вакарчук несподівано для публіки оголосив про розлучення з дружиною після 20 років шлюбу. Артист не називав причини розлучення та запевнив, що має гарні стосунки з вже колишньою дружиною і завжди буде їй вдячний за прожиті роки.

Вже за кілька місяців стало відомо, що Святослав став батьком. У співака народився первісток, коли йому було 47 років від таємної жінки. А через рік Вакарчук став батьком вдруге – у нього народилася донька Соломія.

Співак досі відверто не говорить хто його друга дружина та не показує дітей на публіку, однак всю правду не вдалося приховати.

Другою дружиною Вакарчука являється жінка на ім’я Євгенія Яцута, яка багато років співпрацювала з гуртом “Океан Ельзи” і безпосередньо з сами Вакарчуком.

Святослав Вакарчук розповів про свою другу дружину, яка народила йому дітей
Святослав Вакарчук розповів про свою другу дружину, яка народила йому дітей

Євгенія Яцута — співвласниця та директорка компанії Radioaktivefilm, яка займається зйомками реклами, кліпів та серіалів. Жінці 42 роки, вона раніше була одруженою і має дорослу доньку від першого шлюбу.

Святослав Вакарчук розповів про свою другу дружину, яка народила йому дітей
Святослав Вакарчук розповів про свою другу дружину, яка народила йому дітей

І хоча Яцута та Вакарчук не з’являються на світських заходах разом, як пара, ні для кого вже не секрет, що вони одружені. Тим більше, що Євгенія народила двох дітей від Вакарчука та наразі знаходиться в декреті.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.