Як худнуть зірки: секрети стрункості Ксенії Мішиної, Тіни Кароль, Насті Каменських та інших красунь

Мабуть немає жінки, яка хоча б раз у житті не намагалася схуднути. Зірки – не виключення. Як тримають себе у формі Тіна Кароль, Ксенія Мішина, Настя Каменських та інші красуні?

Знаменитості буквально змушені весь час слідкувати за своєю фігурою, адже на них завжди націлені об’єктиви фотокамер та вони прагнуть ідеально виглядати на сцені та в телевізорі. Кожна зірка має свій секрет схуднення.

Тіна Кароль

Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів
Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів

Дивлячись на тендітну і струнку Тіну Кароль важко повірити, що вона схильна до повноти. Та це дійсно так. Співачка зізнається, що худне, скільки себе пам’ятає. Тіна Кароль працює з дієтологом та має власного фітнес-тренера. Вже багато років співачка притримується кето-дієти. Це тип харчування, при якому можна їсти продукти багаті білками та жирами і практично повністю включаються продукти, які містять вуглеводи. Тобто Тіна Кароль виключала зі свого раціону не лише солодке і мучне, а практично всі каші, фрукти та більшість овочів. Натомість співачка могла їсти м’ясо, яйця, рибу, кисломолочні продукти і навіть сало.

Крім спеціального харчування, тіна Кароль регулярно займається спортом, зокрема практикує йогу.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина до та після схуднення
Ксенія Мішина схудла на 8 кілограмів

Акторка Ксенія Мішина завжди мала тонку талію. Та після початку повномасштабної війни в Україні на фоні стресу жінка за пару місяців набрала 8 кілограмів. Тоді Ксенія вирішила взятися за себе і за 4 місяці привела себе у найкращу фізичну форму за все її життя.

Мішина почала активно займатися спортом з персональним тренером, а дієтолог їй створила раціон харчування. Ксенія їла їжу, зважуючи кожен грам. Основу раціону акторки стали риба, кисломолочний сир, багато зелені та овочів, а також каші.

Настя Каменських

Настя Каменських до та після схуднення
Настя Каменських до та після схуднення

Настя Каменських із тих жінок, які то набирають вагу, то її скидають. Співачка зізнається, що раніше неправильно відносилася до свого харчування. Вона часто могла переїдати, вживати фаст-фуд, а коли їй потрібно було схуднути, вона буквально голодала. Та кілька років назад співачка почала працювати з дієтологом і розбиратися, що таке харчуватися правильно. Каменських ніколи не морить себе голодом. Її раціон складається з 5 прийомів їжі на день. Співачка їсть лише корисні продукти, нічого смаженого та жирного. Та інколи Настя дозволяє собі з’їсти щось із “забороненого” списку.

Даша Квіткова

Даша Квіткова схудла на 30 кілограмів
Даша Квіткова схудла на 30 кілограмів

Блогерка Даша Квіткова вразила своїм феноменальним схудненням менше ніж за рік. Після пологів дівчина набрала зайві кілограми та вже через рік вона скинула 30 кіло і отримала фігуру мрії. Для цього Даша активно займається у спортзалі і рахує з’їдені калорії.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.