Після двох розлучень пробачила чергову зраду: непроста та заплутана історія кохання Горбачової та Нікітіна

Відома українська співачка Ольга Горбачова та її чоловік Юрій Нікітін пройшли непростий шлях. Пригадуємо, якими були їхні стосунки та що відомо про зради чоловіка.

Кохання ніколи не буває простим. Аби прожити разом довге та щасливе життя, потрібно вміти йти на компроміси та знаходити спільну мову зі своїм партнером. Ольга Горбачова, відома українська співачка, та її чоловік Юрій Нікітін, успішний продюсер, пройшли разом чимало випробувань. Що відомо про стосунки зіркової пари, чому вони розлучались та як після двох розривів зуміли знову почати жити під одним дахом?

Історія кохання Горбачової та Нікітіна

Зустрілась майбутня пара на роботі – молода артистка та успішний продюсер швидко закохались одне в одного. Понад 20 років тому Ольга Горбачова та Юрій Нікітін вирішили спробувати будувати стосунки. Тоді зіркова пара ще навіть не підозрювала, скільки цікавого на них чекає попереду. Так, після початку роману пройшло чимало років. Лише 2007 року знаменитості відгуляли пишне весілля, яке на стало для них останнім.

Яким був початок стосунків Юрія Нікітіна та Ольги Горбачової
Яким був початок стосунків Юрія Нікітіна та Ольги Горбачової

Через подружню зраду продюсера шлюб через два роки розпався. Щоправда, це не стало завершальним етапом для закоханих. Юрій Нікітін усвідомив, що зробив величезну помилку, та почав робити все, аби жінка його життя пробачила йому зраду. Знаменитість дарував коханій вишукані та недешеві подарунки, приділяв багато уваги та часу. Врешті, Горбачова здалась і подарувала чоловікові другий шанс – хоча і визнає, що це було непросто.

Чому Юрій Нікітін та Ольга Горбачова двічі розлучались і як знову сходились
Чому Юрій Нікітін та Ольга Горбачова двічі розлучались і як знову сходились

За час стосунків зіркова пара розставалась двічі. Вперше знаменитості розійшлись на пів року, а ось друге розлучення тривало цілих два роки. Врешті зіркова пара остаточно вирішила – вони не можуть втратити одне одного, адже таке кохання пережити судилось не кожній людині. 2016 року Ольга Горбачова та Юрій Нікітін відгуляли друге весілля й відтоді живуть разом душа в душу. Знаменитості виховують двох спільних дітей.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".