Співачка Lama пригадала, як вийшла заміж у 18 років: коханий зробив пропозицію одразу після знайомства

Відома українська співачка Lama пригадала, як у 18 років вийшла заміж. Знаменитість детальніше розповіла про досвід, який залишився в далекому минулому.

Lama або ж Наталя Дзеньків, відома українська співачка, давно здобула популярність. Втім, в один момент знаменитість зникла зі сцени більш як на 10 років. Тепер артистка повернулась до своїх шанувальників і продовжує професійну діяльність. А от у нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна зірка пригадала, як у 18 років вийшла заміж за людину, яку знала всього один день.

Lama про шлюб у 18 років

У коментарі для журналіста відома українська співачка розповіла про своє перше весілля. Знаменитість пригадала, що її бойфренд був схожий на німецького актора Томаса Андерса – високий, симпатичний брюнет. Артистка зізналась, що юнак зробив їй пропозицію у перший день знайомства. Вона охоче прийняла його освідчення, і вже невдовзі пара відгуляла весілля.

Співачка Lama розповіла про свій перший у житті шлюб із незнайомим чоловіком
Співачка Lama розповіла про свій перший у житті шлюб із незнайомим чоловіком

Щоправда, довго шлюб співачки Lama не протримався. Вже через рік знаменитість вирішила розірвати стосунки зі своїм першим чоловіком, тому вони подали заяву до відповідних державних установ. Знаменитість пригадала, що вона не була засмучена через розставання, чим здивувала колишнього обранця. Втім, пізніше Lama таки поплакала через те, що в неї більше немає чоловіка.

Співачка Lama розповіла про свій перший у житті шлюб із незнайомим чоловіком
Співачка Lama розповіла про свій перший у житті шлюб із незнайомим чоловіком

До слова, зараз відома артистка перебуває у серйозних стосунках із коханим, але одружуватись вони не збираються. Знаменитість зізналась, що вона не бачить сенсу в офіційній реєстрації їхнього роману. І вона, і її обранець однакової думки – їм нецікаво грати весілля та ставити штамп у паспорті. Ба більше, розповіла Lama, такої ж думки дотримується і її мама. Вона підтримує свою доньку в її рішенні жити з коханим без офіційного шлюбу.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.