Марічка Падалко натякнула, що Лідія Таран не повернеться жити в Україну: “У Франції безкоштовно”

Відома українська ведуча та колега Лідії Таран Марічка Падалко розповіла про її життя за кордоном. Зірка натякнула, що її кума не поспішає повертатись до України.

Лідія Таран і Марічка Падалко не просто працюють разом на одному телеканалі, але й за роки своєї співпраці та дружби встигли породичатись. Знаменита українська ведуча знає про свою подругу та куму чимало, а тому журналісти поцікавились у зірки, чи знає вона подробиці життя Таран за кордоном. Марічка Падалко приховувати не стала та чесно відповіла на те, що так цікавить шанувальників Лідії.

Чому Таран не повертається в Україну

Репортерка “ТСН” Лідія Таран наразі разом із донькою перебуває у Франції. Василина здобуває за кордоном середню освіту, але, як припускає Марічка Падалко, її кума не повернеться до України з простої причини. Ймовірно, вважає зірка, донька Лідії Таран буде вступати до французького закладу вищої освіти. Саме тому ведуча може і залишитись за кордоном, бо, пояснює її подруга, життя часто підв’язується під дитину.

Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала жити з донькою до Франції
Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала жити з донькою до Франції

Марічка Падалко висловила своє припущення, що донька Лідії Таран, яка наразі навчається у 10 класі, найімовірніше захоче вступати до ВНЗ у Франції. Річ у тім, що навчання у виші французькою безкоштовне навіть для резидентів іншої країни. А для Василини Доманської, вважає Падалко, це неабияка перспектива. Втім, продовжила вона, Лідія Таран точно приїжджатиме до України.

Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала жити з донькою до Франції
Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала жити з донькою до Франції

До слова, у коментарі для журналістів, відома українська ведуча Марічка Падалко зазначила, що захоплюється своєю подругою та кумою. Знаменитість зізналась, що вона з особливою увагою спостерігає за тим, як Лідія Таран наважується починати нове життя іншою мовою. Падалко пригадала, що й сама намагалась вивчити французьку, а тому знає, що це непроста мова.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.