Молода дружина Віктора Павліка Репяхова висловилася про його доньку: “Ініціативи від неї ніколи не було”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла, чи спілкується з його дорослою донькою від другого шлюбу. Виявляється, Христина навіть не бачила свого маленького братика.

Катя Репяхова – дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша від нього на 29 років. Якщо для Каті шлюб з Франковичем перший, то Павлік вже має великий життєвий досвід за спиною, 3 колишні дружини і дітей від попередніх відносин. Цікаво, що діти артиста старші за його четверту дружину.

Молода дружина Віктора Павліка не тісно спілкується з родичами свого чоловіка та його дітьми, а з деякими вона навіть не бачиться.

Так, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Катя зізналася, що не бачиться з донькою Віктора Павліка від другого шлюбу. Більше того, донька Павліка навіть не бачила свого маленького брата Михасика, якому в липні буде 3 роки.

Не бачимося. Чому не питайте. ініціативи від неї ніколи не було побачити Михася. Від Віктора Павліка теж (щоб вони побачилися)

, – зізналася Катя.

Катя Репяхова розповіла, чи спілкується з дорослою донькою Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи спілкується з дорослою донькою Віктора Павліка

При цьому Репяхова запевнила, що знаходиться у нормальних відносинах з донькою Павліка Христиною. Та, за словами дівчини, вона відповідає за свої родичів, а щодо родичів Віктора Франковича вона рішень ніяких не приймає.

Нагадаємо, Христина – єдина донька Віктора Павліка. Вона народилася у другому шлюбі артиста з жінкою на ім’я Світлана, з якою артист прожив у шлюбі 8 років. Зараз Христині 37 років, вона заміжня і має сина.

Як виглядає донька Віктора Павліка
Як виглядає донька Віктора Павліка Христина

Донька Павліка зовсім не публічна особистість і навіть не веде соціальних мереж. Жінка рідко зустрічається з зірковим батьком і майже не спілкується з його новою сім’єю.

Нагадаємо, Віктор Павлік має трьох дітей: 39-річного сина Олександра, який пішов по його стопам і став артистом, 37-річну доньку Христину і 2-річного сина Михайлика. Ще один син Віктора Павліка від третього шлюбу Павло помер у 2020 році від раку кісток. Хлопцю було лише 21.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.