Відзначаючи 50-річчя, Олена Мозгова показала себе у всій красі: “Починаєш по-новому відчувати”

50-річний ювілей для кожної людини є визначною датою. Нині її досягла Олена Мозгова. З цього приводу продюсерка поділилася власними роздумами й бажаннями.

9 лютого Олена Мозгова зустріла 50-річчя. На жаль, тато продюсерки, відомий композитор Микола Мозговий не дожив до цієї дати. Натомість поряд коханий чоловік Девід Аксельрод і найменша донечка Соломія. Ювілярка у Фейсбуці висловилася з приводу круглої дати так:

“Ось і 50. В якийсь момент ти перестаєш боятися… І починаєш по-новому відчувати, цінувати і проживати своє життя…”

Олена Мозгова відзначила 50-річний ювілей

Іменинниця відзначила, що тепер її не страшать холод, спека, образи, гнів, втрати, плітки, самотність, невдачі, зради. Вона навіть не боїться розлуки, ідіотів та смерті. Найголовнішою втіхою на даний час у житті знаменитості є донька Соля, яка невдовзі відзначатиме 9-ліття:

“Моя абсолютна і безумовна Любов. Єдине, що не дає зійти з розуму і віднайти сенси жити в цей божевільний час…”

Звісно, від благовірного молодої донечки та старших – 30-річної Зої та 25-річної Євгенії – Олена отримає привітання з ювілеєм. А от від колишнього чоловіка Олександра Пономарьова навряд чи.

Олена Мозгова відзначила 50-річний ювілей

Пара багато років не живе разом, але старі образи не забуваються. В одному з інтерв’ю Пономарьов звинуватив Мозгову у численних зрадах. Казав, що коли подібне сталося вперше, вибачив заради дітей. Та після повторення вже не став терпіти.

Олена обурилася подібними звинуваченнями, зауваживши, що й справді тоді закохалася в іншого чоловіка, але фізично Сашку ніколи не зраджувала. Згодом жінка виступила з заявою про аб’юз. І хоча прізвища свого мучителя не назвала, всі зрозуміли натяк:

“Хочу вам сказати, що жити з чоловіком, який вас принижує і б’є, не можна! Я прожила з таким чоловіком багато років”.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.