“Хочемо, щоб це було вдома”: Женя Кот з дружиною розповіли про майбутні пологи, на яких він буде присутній

Мрії збуваються, і зіркова пара Женя Кот та Наталія Татарінцева знають про це на власному досвіді. Родина вже активно готується до народження довгоочікуваного первістка.

Пара Жені та Наталії – яскравий приклад кохання, турботи, підтримки та допомоги. Адже протягом 5 років спільних стосунків, боротьби з лікарями та прийняття страшних діагнозів, важливо не втратити надію та залишатись близькими.

Женя Кот та Наталія Татарінцева планують народження дитини

Женя Кот і Наталія Татарінцева
Женя Кот і Наталія Татарінцева

Ще не так давно пара отримала страшний діагноз – безпліддя. Довга праця, лікування, і навіть готовність до ЕКО. Спорт в житті пари зіграв з ними злий жарт, адже постійні тренування, харчування, активний спосіб життя відбились на здоров’ї подружжя. І лише коли пара перестала думати про проблеми й просто стала насолоджуватись життям, відбулось справжнє диво.

Женя Кот і Наталія Татарінцева
Женя Кот і Наталія Татарінцева

Наразі Наталія перебуває на 19 тижні вагітності та активно готується до гендер-паті.

Подружжя прагнуть ідеально підготуватись до появи малюка. Для цього вони обирають найкращий пологовий будинок. І, як не дивно, але народжувати зірки будуть в рідній Україні. Вони хочуть, щоб цей магічний процес був вдома, де поруч близькі люди.

“Ми народжуватимемо разом, у нас будуть партнерські пологи”

Наталія взагалі досить оптимістично налаштована на процес пологів і вважає, що буде знімати веселий контент, танцювати з коханим та співати. Чи буде так насправді, залишилось лише чекати.

Женя Кот і Наталія Татарінцева
Женя Кот і Наталія Татарінцева

Відмітимо, що під час складної ситуації в країні, багато пар воліють не народжувати дітей і не наражати їх на небезпеку. Але Кот і Татарінцева вважають інакше. Все приходить в життя тоді, коли це потрібно. Немає вдалого чи невдалого часу. Треба приймати подарунки від долі.

Наразі пара активно готується до гендер-паті, де і мають дізнатись стать майбутнього малюка. Для цього підбирають дивакуваті образи. Зрозуміти щастя і радість подружжя можливо, адже їх родина нарешті отримала бажане.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.