Дружина Павліка Репяхова розповіла про стан здоров’я їхнього сина, який досі не говорить: “Віра і терпіння”

Блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у своєму Інстаграм-блозі розповіла про затримку мовленнєвого розвитку їхнього сина. В майже 3 роки хлопчик не говорить ні слова.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша від нього на 29 років. Вони офіційно одружилися у 2020 році. Вже через рік, у липні 2021-го, у них народився спільний син Михайлик.

Репяхова являється концертним директором свого зіркового чоловіка, та основний її рід заняття – Інстаграм-блог. Там дівчина не лише публікує свіжі фото та відео, а й відверто розповідає про своє особисте життя, показує сімейні будні з Павліком, а також розповідає про свого сина Михайлика. Так, ще півроку назад Репяхова почала бити на сполох, коли зрозуміла, що її 2-річний син розвивається повільніше інших дітей. Зараз Михасику 2,8, а він досі не говорить ні слова.

Репяхова назвала свою зарплату
Дружина Павліка Репяхова розповіла про стан здоров’я їхнього сина, який досі не говорить

На днях Катерина опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відеоролик, в якому детально розповіла про ситуацію з затримкою мовленнєвого розвитку сина від імені самого хлопчика.

Всім привіт! Мене звати Михасик Павлік. Мені 2,8 рочків і я ще не розмовляю. Я відвідав багато лікарів і всі мені сказали, що я здоровий хлопчик. Але я маю дуже багато займатися, щоб одного дня сказати: мама, я тебе люблю

, – говориться у відео.

Віра, наполегливість і терпіння – наші вірні друзі

, – підписала ролик Катя Репяхова.

Варто відзначити, що дружина Павліка дійсно багато робить для того, щоб їхній син невдовзі заговорив. Хлопчик з 2-х років ходить на різні розвиваючі заняття, також відвідує приватний садочок і ходить на заняття по плаванню у басейн. Та наразі видимого прогресу у його мовленнєвому розвитку немає.

Користувачі Мережі підтримали Репяхову у коментарях і запевнили, що Михасик ще заговорить.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Заговорить Михасик, по ньому видно, що він на шляху до цього”;
  • “З маминою вірою ,любовʼю і наполегливістю у Михасика все вийде чудово.”;
  • “Ви молодець, що вчасно помітили і робите все можливе,адже всі хто каже “нічого,заговорить”, мабуть не зовсім розуміють, що ситуації є різні, і поради просто “чекати”,зовсім недоречні.”.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.