Це вам не Дан Балан: Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим. Розслідування та факти

Тіна Кароль опинилася під увагою публіки через розмови про можливий роман з особою з цікавим минулим. Каналу "Одна хвилина" вдалося знайти унікальний знімок цього чоловіка.

Відома співачка, акторка та народна артистка України, Тіна Кароль, здобула велику популярність після свого виступу на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2006 році, де представляла нашу країну. Відтоді її популярність лише зросла. Знаменитість відома українській публіці як поп-діва, яка втілює елегантність, вишуканий стиль та впевненість у собі.

Останнім часом Тіну Кароль (справжнє ім’я Тетяна Ліберман) запідозрили в романтичних зв’язках із чоловіком, відомим українській громадськості як Олексій Чеботарьов. Які таємниці приховує відома співачка у своєму особистому житті?

Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим
Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим

Відомо, що єдиному чоловіку, якому Кароль довірила своє серце, став Євген Огір. На той час чоловік був не лише коханим співачки, але й продюсером. Пара познайомилась у 2007 році, і вже через рік вони таємно обвінчалися в Києво-Печерському соборі. Щасливе подружжя мріяло пройти разом усе життя, але, на жаль, це не вдалося здійснити. Євгена Огіра вразив рак, і через важке захворювання чоловік пішов із життя, залишивши кохану дружину та єдиного сина Веніаміна.

Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим
Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим

Вважається, що після втрати чоловіка Тіна Кароль залишається вірною йому протягом багатьох років. Проте в мережі поширювалися чутки про роман співачки з молдавським музикантом Даном Баланом. Раніше про їхні можливі стосунки згадував репер Потап, який навіть натякнув на весілля.

Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим
Тіна Кароль підкорила серце авторитету з цікавим минулим

У 2019 році з’явилися розмови щодо нових романтичних відносин артистки. Публіка почала пов’язувати Тіну Кароль з Олексієм Чеботарьовим, відомим як “Чеба”. Крім того, у мережі з’явилися фото та розшифровки дзвінків поп-діви з Чеботарьовим. Каналу “Одна хвилина” вдалося знайти унікальний знімок.

Зазначимо, що в ході розслідування стосовно діянь чоловіка було встановлено, що кількість здійснених телефонних з’єднань між знаменитістю та Олексієм Чеботарьовим становила приблизно 500 разів.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.