Стала мачухою? Міша Кацурін показав Надю Дорофєєву, яка проводить час з дітьми від колишньої дружини Даші

Чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін поділився світлиною, як він з новою дружиною проводять час з його дітьми від першого шлюбу. Чи сприймають малюки Надю у ролі мачухи?

В соціальних мережах не вщухають обговорення навколо любовного квадрата Міші Кацуріна, Даші Кацуріної, Наді Дорофєєвої та Дантеса. Прихильники ретельно слідкують за життям відомих людей, які своїми стосунками навели ще того галасу серед публіки. Нещодавно Міша виклав в сторіс світлину, де він позує разом зі своєю новою коханою, співачкою Надією Дорофєєвою, та його дітьми від попереднього шлюбу. Син ресторатора сидить на руках у співачки, а донька в обіймах у батька.

Міша Кацурін показав дітей від колишньої в обіймах Наді Дорофєєвої
Міша Кацурін показав дітей від колишньої в обіймах Наді Дорофєєвої

Розлучившись з першою дружиною Дашею у 2022 році, Міша Кацурін вирушив у новий етап свого життя – стосунки та одруження з Дорофєєвою. Доволі часто буває, що хтось з батьків проти будь-якого контакту нових обранців партнера з їх спільними дітьми. Проте спільне фото новоспеченого подружжя та малят свідчить про домовленість у проведенні часу з малюками.

Хоча розлучення може бути важким періодом для будь-якої сім’ї, Даша Кацуріна, колишня дружина Міші, знайшла собі нове кохання в обличчі Володимира Дантеса, і разом з новим хлопцем бере активну участь у вихованні дітей. Світлини, які вона оприлюднює, свідчать про те, що вона підтримує нормальні відносини з колишнім та довіряє йому проводити час з їх спільними дітьми. Своєю чергою Володимир також знайшов лад з дітлахами.

Даша Кацуріна щасливо виховує дітей від першого шлюбу
Даша Кацуріна щасливо виховує дітей від першого шлюбу

Міша і Даша продемонстрували, що для них важливо, щоб їхні діти були щасливі, незалежно від того, хто проводить з ними час. Вони давно закрили двері минулого життя та не проти нових облич біля своїх дітей – мачухи Наді та вітчима Володимира. Та хоча плітки та інтриги й досі не вщухають навколо цих двох пар, вони намагаються показати публіці, що щасливі та задоволені своїм вибором.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.