Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Ця парочка вже не вперше записує дует. На цей раз предметом для стріму стала пісня “А я все плакала”. Композицію писали гуртом Дорофєєва, два Михайла – Лебіга й Кацурін – та Іван Клименко. Допрем’єрну презентацію відео до треку влаштували на українській частині платформи Twitch.

Дорофєєва та Лебіга зібрали 5 млн грн під час стріму

Кліп мав бути доступним 18 квітня вранці, а напередодні ввечері зірки під час стріму не лише виконали запальну пісню, але й продемонстрували луки, в яких перебували під час знімання. Міша вбрався у чорний шкіряний костюм та сонцезахисні окуляри. Надя змінювала сукні тричі – всі дуже відкриті, блискучі та обтислі. Ще й різного кольору – червоного, блакитного, сірого.

Дорофєєва та Лебіга зібрали 5 млн грн під час стріму

Учасники стріму поставили на меті зібрати кошти на FPV дрони для наших військових та на допомогу мешканцям Чернігова, які постраждали внаслідок ракетної атаки росіян. Дорофєєва та Лебіга самі скинулися по 100 тисяч гривень. Решту додали фани знаменитостей.

Кількість глядачів стала рекордною для українського Твічі. Одночасно прем’єру дуетної пісні дивилося 57 тисяч людей. Донатили з шаленою швидкістю. Лише за перші пів години вдалося зібрати 2 мільйони гривень. До завершення трансляції сума перевалила далеко за 5 мільйонів гривень. А коли закрили збір, то виявили вже 6,1 млн грн.

Дорофєєва та Лебіга зібрали 5 млн грн під час стріму

Це не перша спільна робота Дорофєєвої та Лебіги. Вони разом уже виконували перероблений хіт Наді “Кохаю, але не зовсім”. Тоді, щоб привернути увагу до спільної роботи, молодик виклав в Інстаграм світлину, де співачка тримає його на руках.

Молодик начебто сповістив мамі, що він кохає Надю, і вона житиме з ними разом. А на справедливе обурення законного чоловіка зірки Міші Кацуріна тезка, як годиться, відповів: “Це не те, що ти подумав. Я все поясню”.

Популярне

Схожі статті

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?