Не Камалія, а Наталя Вікторівна Шмаренкова: за псевдонімом співачки ховається звичайна українська жінка

Відома українська співачка Камалія насправді народилась із зовсім іншим іменем. Розповідаємо, як звали артистку при народженні та чому вона вирішила змінити власне ім'я.

Одна з найвідоміших українських співачок Камалія вже давно на українській сцені. Знаменитість багато років поспіль виступає, записує нові пісні та радує свою армію прихильників хітами. Втім, не всі, навіть найбільші шанувальники знаменитості, знають, що вона насправді народилась під зовсім іншим ім’ям.

Як звати Камалію насправді

Нині артистка постійно та у всіх на слуху. Її сценічний образ асоціюють із розкішшю та багатством, вишуканістю та водночас витонченістю. Втім, знаменитість не завжди була такою, яким створила той самий сценічний образ.

У мережі розповіли про те, як насправді звати Камалію – за паспортом у неї інше ім'я
У мережі розповіли про те, як насправді звати Камалію – за паспортом у неї інше ім’я

Народилась відома українська співачка в Росії, а вже незабаром її батька-військового відправили у відрядження до Львівщини. Саме у столиці української культури зростала Наталія Шмаренкова. Знаменитість лише через багато років вирішила, що для побудови дійсно успішної кар’єри їй потрібне ім’я, яке буде просто запам’ятати. Так з’явилась Камалія.

Починала свої кроки у великому шоубізнесі знаменитість ще задовго до того, як познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Мохаммадом Захуром. Хоча саме олігарх доклав чимало зусиль, аби про його дружину дізнались усі, зірка й сама зробила чимало.

У мережі розповіли про те, як насправді звати Камалію – за паспортом у неї інше ім'я
У мережі розповіли про те, як насправді звати Камалію – за паспортом у неї інше ім’я

Сьогодні Камалія Захур активно бере участь у благодійних і волонтерських заходах і не залишається осторонь. Знаменитість продовжує будувати кар’єру, але й не забуває про своїх відданих шанувальників, а тому радує їх новими хітами. Камалія Захур випускає не лише нові пісні, але й знімається у кліпах.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.