Чим снідає 75-річна Алла Пугачова, щоб залишатися молодою і здоровою: меню Примадонни, яке можна повторити

Співачка Алла Пугачова змогла за короткий термін схуднути на більш ніж 20 кілограмів, завдяки спеціальному харчуванню. В меню Примадонни найпростіші страви з доступних кожному продуктів.

Співачка Алла Пугачова завжди була жінкою “у тілі”. В молоді роки артистка любила приховувати свої форми за балахонами  та іншим вільним одягом. Та у зрілому віці Алла Борисівна вирішила взятися за себе. Співачка вийшла заміж за молодшого на 27 років гумориста Максима Галкіна і поряд з ним помолоділа й сама.

Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів
Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів

Так, публіка помітила, як за досить короткий час Примадонна схудла вдвічі і змінила звичні балахони на короткі спідниці і блузи з декольте. В Мережі ходили чутки, що Пугачова зробила ліпосакцію – операцію по відкачуванню підшкірного жиру. Також подейкували, що вона зробила операцію по зменшенню шлунку. Та сама Алла Борисівна запевняє, що ніяких операцій вона не робила, а секрет її стрункості у харчуванні.

Як харчується Алла Пугачова

Алла Борисівна була змушена переглянути свій повсякденний раціон після того, як їй діагностували цукровий діабет. Співачці довелося виключити ряд продуктів зі свого раціону, зокрема все солодке. Тоді ж Примадонна і вирішила перейти на здорове харчування, щоб тримати себе у формі.

Як схудла Алла Пугачова? Дієта Примадонни, яка скинула 50 кілограмів зайвої ваги і стала легша за Галкіна
Що їсть Алла Пугачова

Основу раціону Примадонни складають свіжі овочі. Співачка любить легкі овочеві супи, овочеві соки, смузі та салати. Алла Борисівна майже не солить їжу і п’є багато чистої води.

Також в раціоні співачки наявна риба та морепродукти, а от м’ясо вона практично не споживає. Також артистка відмовилася від всього смаженого, жирного, копчено і від борошняних виробів.

Також Алла Борисівна намагається підтримувати себе у формі завдяки фізичній активності. Звісно, артистка не займається у спортзалі, та не ходить на пробіжки. Втім, вона обрала такі види спорту, які підходять саме їй – плавання та довгі прогулянки пішки.

Популярне

Схожі статті

Нахабні мармизи: Потап, Олег Винник, Влад Яма – талановиті красені, які стали “убіженцями” з України

Потап, Олег Винник та Влад Яма раніше були одними з найвідоміших та найпопулярніших зіркових чоловіків в Україні. Втім, після 24 лютого 22-го року все змінилося.

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?