Американсько-український бізнесмен, який подарував їй життя в США: Лілія Подкопаєва показала свого чоловіка

Ліля Подкопаєва вже довгі роки проживає закордоном з чоловіком-красенем. Олімпійська спортсменка завжди підтримує українців на змаганнях, проте в цьому році, її група підтримки більша.

Донецька гімнастка Лілія Подкопаєва мала насичену кар’єру в юності, коли займала лише перші місця та йшла лише вперед. В її житті було все – злети та падіння. Лілія мала сумний час, коли отримала сильну травму та зламала два ребра, проте, мотивація та бажання продовжувати кар’єру, швидко поставило на ноги спортсменку та вона пішла далі досягати свою мету.

У кар’єрі Лілії були Олімпійські ігри, де вона брала дві золоті медалі та одну срібну. Чемпіонат Європи, де спортсменка привезла додому за декілька років чотири золота, одне срібло та чотири бронзи. І навіть Чемпіонат Світу був на шляху Подкопаєвої, де вона взяла два золота та три срібла.

Зараз Лілія вже давно не бере участь у змаганнях, проте постійно є гостем на Олімпіаді, де кожного разу вона приїжджає в якості підтримки наших українських спортсменів.

На цей раз не обійшлося без Лілії в Парижі, де зараз проходить літня Олімпіада 2024. Французьке відкриття сезону було чарівним та заворожуючим, такого ще не бачив світ і точна запам’ятає на довгі роки вперед.

Лілія бере активну участь зараз та відвідує змагання, а поки є час прогулятися та відпочити – разом зі своїм чоловіком та дітьми вона проводить час в історичних місцях Європи.

Лілія Подкопаєва показала свого чоловіка-бізнесмена
Лілія Подкопаєва показала свого чоловіка-бізнесмена

Чоловік Лілії Подкопаєвої Ігор Дубинський, разом вони вже понад 5 років. Історія кохання почалась з далекого 2017 року, Лілія мала вже два шлюби у житті і після останнього розриву шукала свій шлях далі – переїхала до США та завдяки друзям познайомилась з Ігорем. До цього чоловік Лілії вже проживав на території США понад 20-ти років, сам родом з Києва.

Освідчення було незвичайним у цій парі, після недовгого роману, Лілія розуміла, що її коханий не має наміру одружуватися та проживати сімейне життя і навіть хотіла поставити крапку, аби не витрачати свій час на тимчасові стосунки. Проте, після цього чоловік зрозумів, що не хоче втрачати кохану і все ж таки освідчився їй, що й стало переломним моментом в житті кожного.

Лілія Подкопаєва показала свого чоловіка-бізнесмена
Лілія Подкопаєва показала свого чоловіка-бізнесмена

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?