У сина Григорія Решетніка вже було 3 дружини: юний “Холостяк” розповів, як його “помотало життя”

Син Григорія Решетніка Олександр цілком міг би стати учасником шоу "Холостяк" у майбутньому, адже, попри юний вік, він вже тричі збирався одружитися.

Спостерігати у соціальних мережах за життям дітей зірок буває навіть цікавіше, ніж за життям самих селебрітіз. Дописи з “зірковими чадами” нерідко набирають гострих обговорень, наприклад Ірину Білик користувачі нещодавно засудили за критику зовнішності власного сина, а 16-річну доньку Євгена Кошового порівняли з відомою моделлю. А от син ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка, попри зовсім юний вік, вже не проти стати головним холостяком країни.

Про це розповіла дружина телеведучого Христина. Вона виклала в мережу відео, де їхній з Григорієм син Олександр розповідає про свої “амурні справи”. Хлопчик по черзі перелічує своїх “дружин” — розповідає мамі про дівчаток, які йому подобались.

“Дитячі розмови про доросле. Сьогодні я дізналась, що у Саші було три дружини. Одна з них поїхала в Росію, друга була на небі, а третя зламала ногу”, — підписала допис з відео Христина Решетнік.

Користувачам добре “зайшла” публікація дружини ведучого шоу “Холостяк”. Дехто з підписників у коментарях почав ділитися історіями “одружень” своїх дітей в садочку чи школі.

Частина коментаторів пророкує Олександрові участь у “Холостяку”, коли той підросте, а деякі навіть жартома пропонували знімати кінопродукт, за сценарієм про трьох “дружин” хлопчика.

“Тепер можна і серіал знімати. Сашко дуже кумедний”, — написала одна з підписниць Христини в Instagram.

Нагадаємо, подружжя Решетніків виховує трьох синів. Христина та Григорій допомагають не лише власним дітям, а й займаються благодійністю. Зокрема, нещодавно вони зібрали понад мільйон гривень на відбудову лікарні “Охматдит”.

Дружина Решетніка розповіла, що наступним “Холостяком” може стати син

Наразі Христина вирушила в закордонну поїздку, мета якої — ще один благодійний збір. Про це дружина Григорія Решетніка розповіла своїм підписникам у сторіз.

Дружина Решетніка розповіла, що наступним “Холостяком” може стати син

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.