“За освітою медикиня, за покликанням – співачка”: як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Гарік Кричевський порушив трудову династію, коли замість того, щоб працювати лікарем, подався у шоубізнес. Схоже, тепер і доньку Вікторію хоче збити з праведного шляху, залучивши до концертів.

61-річний Гарік Кричевський, попри те, що донька живе в Німеччині та працює лікаркою, як її бабуся, дідусь та інші родичі, частенько залучає Вікторію до своїх виступів. Ось і цього разу оголосив про концерт у Києві, показавшись разом із донею.

На кого схожа донька Гаріка Кричевського

Обидва співають пісню українською мовою. А підписники Інстаграм-каналу артиста, переглянувши фрагмент відео, зачарувались – як же Гарік і Вікторія схожі між собою! І це попри різні вікові та вагові категорії. Фани Кричевського накидали купу компліментів самому виконавцю, а заразом і його тендітній доньці:

“Слухаю вас уже років зо 20. Не перестаю дивуватися голосу, тембру й чарівним пісням”.

“Доця – копія тата”.

“Неперевершені, браво-о-о!”

“Така ніжна стишена кода від Вікторії”.

На кого схожа донька Гаріка Кричевського

Хтось пригадав минулі концерти Кричевського. А деякі ще тільки мріють втрапити до зали й послухати голоси двох членів однієї родини:

“Як же я чекаю на ваш виступ!”

Знайшлися й такі, що поцікавилися концертами в Нью-Йорку чи взагалі у США. Одна піаністка з Ізраїлю розповіла, що й гадки не мала про існування такого співака. Але її товариш із Дніпра запросив на концерт шансоньє, і Кричевський, на диво, зумів зачепити її музикальну душу за живе.

Отже, у музики, як бачимо, немає кордонів і меж. Якщо артист і справді талановитий та неординарний, він сподобається усім без виключення людям. Навіть тим, які не знають і не розуміють української мови, на яку Гарік переклав більшість своїх композицій.

Популярне

Схожі статті

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?