24-річна дружина Остапчука “шле прокльони” підписникам: сама вагітна, а іншим бажає безпліддя (фото)

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська відповіла хейтерам в коментарях і показала, якою вона є насправді. Фоловери вражені нетактовністю дівчини.

Третя дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зараз знаходиться на 7-му місяці вагітності. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про життя з телеведучим та ділиться власним досвідом вагітності.

Та у Мережі дівчина часто стикається з критикою у свій бік. По-перше Катя молодша за Остапчука на 16 років, а по-друге, вона почала жити з телеведучим, коли він ще офіційно був у шлюбі зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Крім того, дівчина досить різко веде себе з підписниками і регулярно їм хамить.

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність
Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність

Так трапилося і на цей раз. Катя Полтавська опублікувала відео, де вона позує з чоловіком на вулиці у відомій мережі TikTok. Серед коментарів назбиралося багато критики у сторону Каті. Так, підписники їй вчергове нагадали, що вона вже третя жінка Остапчука і у неї є всі шанси бути покинутою, як і його попередні обраниці. Крім того, підписники дорікають дівчині за те, що вона утриманка і виставляє на показ свою вагітність.

Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя
Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя

Катя Полтавська вирішила відповісти на коментарі хейтерів і зробила вона це досить жорстко. Дівчина обізвала фоловерів “жабами”, а декому навіть побажала безпліддя.

А я бажаю вам, щоб ваші діти були безплідними

, – написала Полтавська одній із коментаторок.

Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя
Вагітна дружина Остапчука побажала своїм підписникам безпліддя

Варто відзначити, що всі медійні люди регулярно стикаються з хейтерськими коментарями у Мережі. Втім, зазвичай зірки такі коментарі ігнорують і не опускаються на рівень хейтерів. Та ось дружина Остапчука зазначає, що мовчати не збирається. Дівчина відповідає негативом навіть на ті коментарі, які є нормальними.

Нагадаємо, Катя Полтавська стала офіційною дружиною Остапчука вже після того, як дізналася про власну вагітність. Подружжя чекають на хлопчика. Для Каті це буде перша дитина, а ось шоумен має сина й доньку від першого шлюбу з Оленою Войченко.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою: не та красуня, що раніше

35-річна американська акторка Гайден Панеттьєрі, яка являється колишньою Володимира Кличка і матір'ю його єдиної дитини, за останні роки помітно змінилася.

Рецепт цього тіста здійняв купу галасу: пиріжки з нього виходять неймовірно смачними, повітряними та пухкими

З таким тістом будь-яка випічка вийде пухкою, ніжною і дуже повітряною. Потрібно знати лише один секрет, щоб дріжджове тісто вийшло ідеальним.

Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”: одну дитину втратила, а дорослий син має діагноз

Зірка СТБ, колишня суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова має непростий досвід материнства. Жінка має дорослого сина та маленьку доньку, яких вона майже не показує на публіку.