“Пішов з життя мій рідний”: 47-річна Камалія повідомила про втрату близького члена родини та назвала причину

Відома українська співачка Камалія повідомила не найкращі новини. Зірка розповіла про людину, яку доля в неї забрала, але вона не встигла насолодитись часом разом.

Сьогодні вночі, 25 вересня, відома українська співачка Камалія повідомила сумні новини. Знаменитість розповіла, що після перенесеної операції її дядько Володимир Прядко помер. Зірка звернулась до своїх шанувальників і друзів та пригадала найкращі моменти з рідними.

У Камалії помер дядько

Камалія подякувала кожному, хто сподівався та молився за одужання Володимира. Знаменитість показала відео, на якому співає разом із дядьком і хрещеним батьком за сумісництвом. Зірка зізналась, що у Чернігові вони завжди збирались разом із родиною. Втім, тепер таких посиденьок не повторити.

Співачка Камалія розповіла про втрату близької людини – у неї не стало дядька та хресного тата
Співачка Камалія розповіла про втрату близької людини – у неї не стало дядька та хресного тата

Камалія із сумом повідомила, що хвороба забрала життя її рідної людини. Зірка також пригадала, що цей рік для її родини став непростим. З життя пішли ще двоє братів її мами. Камалія пригадала, що наразі з п’яти братів залишилось лише двоє – вони живуть у Харкові.

Нагадаємо, що у середині вересня відома українська співачка повідомила про захворювання свого дядька Володимира. У чоловіка діагностували онкологію, а лікарі не давали ніяких надій. Втім, вони запропонували провести операцію. Володимир Прядко хотів жити, а тому був згоден на все.

Співачка Камалія розповіла про втрату близької людини – у неї не стало дядька та хресного тата
Співачка Камалія розповіла про втрату близької людини – у неї не стало дядька та хресного тата

Після проведеної операції він впав у кому. Камалія разом із мамою їхали до Чернігова, аби бути поруч із рідною людиною у важкий момент. І сталось диво – він прийшов до тями. Зірка сподівалась на краще та вірила, що її дядько одужає. На жаль, так не сталось і вночі він відійшов у вічність.

“Нехай світла пам’ять про дядю Володю завжди буде з нами. Його доброта і любов назавжди в наших серцях”, – ніжно написала про свого покійного дядька Камалія.

Популярне

Схожі статті

Гарбуз смачніший за м’ясо! Чому я раніше так не готувала: швидкий і бюджетний рецепт гарбузових оладок

Такі оладки сподобаються навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. Зовні вони мають хрумку скоринку, а всередині – ніжні і соковиті. Такі оладки підійдуть і на сніданок і на вечерю.

Усі перипетії роману Марії Яремчук з Олександром Пономарьовим: як співак став “татом” первістка співачки

Зірка Марії Яремчук яскраво запалала на небосхилі шоубізу й швидко згасла. У пам'яті публіки співачка залишилася поряд з Олександром Пономарьовим. Як пов'язані ці двоє та що насправді було між ними?

Готую на сніданок “фаршировані” канапки: звичайні сосиски, яйця й сир, а виходить немов кулінарний шедевр

Для приготування сніданку в господинь зазвичай дуже обмаль часу. Але й за таких критичних обставин можна приготувати справжній кулінарний шедевр, наприклад, "нафарширувати" тости.