67-річна Світлана Білоножко розкрила правду про зради свого чоловіка Віталія: “Це ж буває і випадково”

Відома українська співачка Світлана Білоножко вперше заговорила про подружню невірність свого чоловіка Віталія. Зірка розповіла, чому ніколи від нього не йшла.

Не так давно журналіст Слава Дьомін взяв інтерв’ю у відомої української співачки Світлани Білоножко. У коментарі для преси знаменитість висловилась про те, що ніколи б не розлучилась зі своїм чоловіком, навіть якби знала про його зради. За словами зірки, вона жодного разу не ловила коханого на зраді, але підозрює, що подружня невірність з його боку могла бути.

Білоножко про зради чоловіка

Відома співачка та вдова Народного артиста Віталія Білоножка зізналась – вона впевнена, що подружні зради не завжди є показником відсутності кохання. На думку зірки, часом у житті може статись так, що людину “довели до такого”, коли вона просто не може вчинити по-іншому. Крім того, стається подружня зрада, на думку Світлани Білоножко, випадково.

Світлана Білоножко вперше висловилась про зради свого покійного чоловіка Віталія Білоножка
Світлана Білоножко вперше висловилась про зради свого покійного чоловіка Віталія Білоножка

“Це ж буває і випадково. Буває, тебе підведуть до такої ситуації, що по-іншому вже й ніяк”, – прокоментувала знаменитість та додала – вона була готова заради чоловіка на все.

Світлана Білоножко зазначила, що ніколи навіть не допускала думок про те, аби розійтись зі своїм чоловіком. Артистка впевнена, що змогла б пробачити йому, якби дізналась про ще одну жінку в його житті. Втім, додала зірка, вона ніколи не знала та не хоче знати про ймовірні зради свого коханого. Світлана Білоножко визнала, що для неї ця тема є непростою, а чоловіки за натурою, вважає зірка, мають бути вільними.

Світлана Білоножко вперше висловилась про зради свого покійного чоловіка Віталія Білоножка
Світлана Білоножко вперше висловилась про зради свого покійного чоловіка Віталія Білоножка

Разом із тим, покійний обранець Світлани Білоножко завжди знав про те, що має повернутись додому. Коли його дружина починала замислюватись про завершення стосунків, то він у ту саму мить приходив і ставав для неї ідеальним чоловіком. Саме це й стало основним секретом їхніх тривалих стосунків.

Популярне

Схожі статті

На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.

Не схожі від слова зовсім: важко повірити, що так виглядає батько Тіни Кароль – не продовжила рід Ліберманів

Переважна більшість фанів Тіни Кароль навіть не здогадуються, що у дитинстві вона мала інше ім'я – була Тетяною Ліберман. З татусем Григорієм Ліберманом стосунки в зірки дуже натягнуті. Чи схожі?

“З малюком все добре”: Ектор Хіменес-Браво доповів, як проходить його батьківство та показав “синочка”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про поповнення у своїй родині. Знаменитість поділився, як здоров'я в його малюка Бубіка.