Від темних кучерів не залишилося й сліду: Alekseev кардинально змінив імідж і став блондином – всі у захваті

Співак Alekseev, якого ми звикли бачити спочатку з чорними кучерями, а згодом у стилі а-ля Джоні Депп, днями знову змінив імідж. Тепер перетворився на блондина типу Ель Кравчук у молодості.

У новому образі впізнати Alekseev дуже складно. Співак дуже коротко обстриг волосся й пофарбував у білий колір. Тож став схожим на кого завгодно, але тільки не на себе. І хоч у такому іміджі артист виглядає навіть молодше, далеко не всім фанам подібні перевтілення припали до душі.

Ще 5 місяців тому Микита носив неслухняні кучері й був шатеном. Місяць назад ми вже побачили стильного Джоні Деппа з гарно укладеним чорним волоссям, зачесаним назад, та тоненькими вусиками.

Alekseev став блондином із короткою стрижкою

Та за останній тиждень образ артиста змінився кардинально. У своєму Інстаграм-акаунті Алексєєв виклав шматочок відео, де співає “Наодинці танці”. Мелодія за стилем нагадує наспіви Khayat.

А от на кого перетворився сам виконавець, стає незрозуміло. Микита обрізав волосся, залишившись із коротеньким їжачком. Ще й перефарбувався на блондина. У купу з блідо-жовтим костюмом співак змінився до невпізнання.

Alekseev став блондином із короткою стрижкою

Це був справжній шок для підписників знаменитості. Підтримала цей сміливий експеримент Світлана Лобода, а співачка давно в шоубізі й знає, що говорить. Виступ колеги вона схарактеризувала:

“Дуже міцно!”

Комусь новий образ виконавця видався схожим на стиль Макса Барського. Невже у хлопців один стиліст на двох? Знайшлися й такі, що відзначили: Alekseev-блондин візуально помолодшав на 10 років. Прибічники змін написали:

“Тепер ти реальне сонце”.

Та знайшлися й такі, яким брюнетом зірковий молодик подобався більше. Вони попросили не ображатися за висловлену думку. Хтось запропонував охочим придбати відрізане волосся співака. А деякі були занадто розчаровані:

“Ні, це вже не той Алексєєв, якого ми любили, не пасує йому”.

Тим часом Микита, не зважаючи на критику, вирішив насолоджуватися собою новим. Запропонував шанувальникам під час комендантської години співати й танцювати під його новий хіт.

Думки коментаторів знову розділилися навпіл. Одним припала до душі ритмічна композиція, бо вже набридла вічна лірика. Інші повважали пісню суперовою:

“Це просто топ, можна слухати й дивитись нескінченно”.

Та обидві розсварені сторони дійшли висновку:

“В цьому образі зовсім інша людина”.

Популярне

Схожі статті

Після зради Сумської Паперний закрутив роман з заміжньою жінкою: чим закінчився цей любовний трикутник

Євген Паперний, переживши зраду дружини Ольги Сумської, урешті й сам став фігурантом любовного трикутника. Та діяв нестандартно – навіть квартиру супернику подарував.

Беру печиво та сметану й готую такий смачний торт, що гості лише прицмокують: духовку з міксером не вмикаю

Для приготування цього торта не потрібні ані міксер, ані духовка, тож можна скористатися рецептом під час блекауту. За пів години все буде готово. Залишиться лише дочекатися, поки просочиться.

Юрій Нікітін пишається: хіту гурту Kazka “Плакала” – 6 років. Саша Заріцька продовжує співати весь цей час

Юрій Нікітін, перебравшись жити до США, напевно, сумує за українськими шоубізнесовими тусовками. Ось і згадує минуле. Продюсер підрахував, що композиції "Плакала" минуло 6 років.