“Зверталася до магії, щоб до неї повернувся”: Віталій Козловський вперше прокоментував стосунки з дружиною

Український співак Віталій Козловський вперше прокоментував, як саме розвивалися його стосунки з дружиною. Чи правдиві були чутки, які лунали навколо їхньої пари?

Не так давно Віталій Козловський нарешті привідкрив завісу над своїм приватним життям. Причиною цього стало його одруження на піарниці Юлії Бакуменко, з якою він пов’язав своє життя офіційно. Подейкували, що стосунки між колегами розпочалися пʼять чи шість років назад.

Козловський вперше прокоментував стосунки з дружиною
Козловський вперше прокоментував стосунки з дружиною

І під час короткого інтерв’ю для Люкс ФМ Козловський наважився розповісти більше про свою історію кохання. За його словами, стосунки між ним та Юлією почали набирати обертів під час пандемії, коли вони мали змогу більше спілкуватися і бути поруч. Однак остаточно їхні почуття зміцнилися під час повномасштабного вторгнення. Козловський стверджує, що вона його надійна опора та підтримка, що Юлія готова бути поруч, куди б артист не їхав.

Віталій Козловський одружився на своєму піар-менеджері
Віталій Козловський одружився на своєму піар-менеджері

Однак не усі прихильники сприйняли новину про одруження співака з радістю. Під відео з інтервʼю можна зустріти такий коментар.

“Ця Юля Бакуменко тоді зверталась до магії, щоб Раміна його кинула і він до неї повернувся. А так вони спали без стосунків”, – написав(ла) глядач(ка).

Що думають шанувальники стосовно одруження Віталія Козловського
Що думають шанувальники стосовно одруження Віталія Козловського

У 2017 році Козловській зробив телеведучій Раміні Есхакзай пропозицію, а через місяць пара розірвала стосунки. А у 2022 році співак наголосив, що цей роман був нічим більшим, як піар ходом.

Сьогодні новоспечене подружжя Юлія та Віталій не звертають уваги на “хейтерів” та продовжують ділитися своїм щастям з прихильниками. Особливим моментом у житті пари стала поява на світ їхнього сина, що сталося близько семи місяців тому. Для Козловського це було переломною подією, яка змінила його світогляд.

Цікаво, що обличчя своєї дитини подружжя показало громадськості лише нещодавно. Для багатьох фанатів це стало приємною несподіванкою, адже у сучасному світі не всі знаменитості готові ділитися такими інтимними моментами свого життя в соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Салат “Гурман” з копченою куркою на столі через день, а на свято тим паче: забудьте про застаріле Олівʼє

Класичне Олівʼє набридло та хочеться чогось нового та унікального на святковий стіл? Спробуйте приготувати салат "Гурман", який здивує вас не тільки смаком, а й простотою у приготуванні.

Як виглядають старші доньки “квартальної” пари Олени Кравець і Євгена Кошового: на фото Марія і Варвара

Колись популярні артисти студії "Кварталу 95" Олена Кравець та Євген Кошовий давно стали батьками. Як сьогодні виглядають їхні вже дорослі донька та син?

Камалія розповіла, які пластичні операції зробила і що планує ще в собі змінити: “Компліменти говорять”

Українська співачка Камалія не приховує, що робила пластику. Співачка запевняє, що зараз їй все подобається у власній зовнішності і вона отримує купу компліментів, як від чоловіків, так і від жінок.