“Бачила його за кермом”: команда Олега Винника прокоментувала повернення головного “вовка” країни в Київ

Мережею ширяться чутки, буцімто відомого співака Олега Винника бачили в Україні. Чи дійсно співак феєрично повернувся до своїх "вовчиць", чи все це просто плітки? Подробиці у статті.

Олег Винник, колись один із найпопулярніших співаків в Україні, вже третій рік живе в Німеччині. За цей час артист жодного разу не повертався в Україну та не давав концертів. Його шанувальники, які колись захоплювалися його творчістю, тепер усе більше висловлюють обурення. Зірку, яку раніше величали головним “вовком” країни, звинувачують у зраді й втечі. Що ж сталося з артистом, і чому він зник з публічного простору?

Куди зник Олег Винник з Української сцени
Куди зник Олег Винник з Української сцени

Сам Олег Винник запевняв своїх прихильників, що його переїзд до Німеччини не має нічого спільного з війною чи мобілізацією. Співак стверджував, що страждає від рідкісної хвороби, яку не можуть лікувати в Україні, тому він змушений перебувати за кордоном. Проте жодних конкретних деталей про діагноз співак не розкриває, що викликає ще більше сумнівів серед шанувальників. Усе більше людей вважають, що історія про хворобу — це лише прикриття для втечі від обов’язків перед країною та публікою.

Мережею ширяться чутки про повернення Олега Винника в Україну
Мережею ширяться чутки про повернення Олега Винника в Україну

Нещодавно інтернет вибухнув новинами про можливе повернення Олега Винника в Україну. Скандальний блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі поділився інформацією, що Винника начебто бачили в Києві. За словами інфлюенсера, одна з його підписниць повідомила, що бачила артиста за кермом автомобіля, але не встигла зробити фото. Крім того, Беспалов заявив, що серед піарників існують чутки, ніби співак пропонує їм співпрацю, але всі відмовляються, щоб не псувати свою репутацію.

Чи є ці чутки правдивими, ніхто не знає. Представниця фан-клубу Винника Валерія Барон у розмові з журналістами заперечила інформацію про його повернення. За її словами, новини про приїзд артиста в Україну — не більше ніж плітки.

“Не можу підтвердити таку інформацію. Навіть уявлення не маю хто і навіщо розповсюджує такі чутки”, — прокоментувала Барон.

Команда Олега Винника прокоментувала його повернення в Україну
Команда Олега Винника прокоментувала його повернення в Україну

Попри своє тривале мовчання, Олег Винник все ж натякає на своє повернення на сцену. Нещодавно він випустив нову пісню під назвою “Свої люди”. Проте реакція публіки була неоднозначною. Багато хто з колишніх фанатів залишився розчарованим. Вони вважають, що співак зрадив їхню довіру, зникнувши з радарів на кілька років і не підтримавши країну у важкі часи.

Очевидно, що для того, щоб повернути прихильність слухачів, Виннику доведеться докласти значних зусиль. Адже його відсутність у публічному житті, загадковість хвороби та чутки про можливу втечу з країни залишають на ньому тінь сумнівів.

Популярне

Схожі статті

Салат “Гурман” з копченою куркою на столі через день, а на свято тим паче: забудьте про застаріле Олівʼє

Класичне Олівʼє набридло та хочеться чогось нового та унікального на святковий стіл? Спробуйте приготувати салат "Гурман", який здивує вас не тільки смаком, а й простотою у приготуванні.

Як виглядають старші доньки “квартальної” пари Олени Кравець і Євгена Кошового: на фото Марія і Варвара

Колись популярні артисти студії "Кварталу 95" Олена Кравець та Євген Кошовий давно стали батьками. Як сьогодні виглядають їхні вже дорослі донька та син?

Камалія розповіла, які пластичні операції зробила і що планує ще в собі змінити: “Компліменти говорять”

Українська співачка Камалія не приховує, що робила пластику. Співачка запевняє, що зараз їй все подобається у власній зовнішності і вона отримує купу компліментів, як від чоловіків, так і від жінок.