У співачки Alyosha і Тараса Тополі народиться двійня: артистка незграбно спіткнулася з величезним животом (ВІДЕО)

Співачка Alyosha у своєму особистому блозі поділилася новим відео з прогулянки. Артистка відпочивала в бандажному платті, яке підкреслило великий вагітний животик.

Українських музикантів Alyosha і Тараса Тополі об’єднала любов до музики. Саме про свою улюблену сферу діяльності пара годинами розмовляла на початку своїх відносин. Як розповідало саме подружжя, вони обожнювали гуляти київськими парками і довго базікати про все на світі, але особливо про музику.

Через пару років після романтичних побачень закохані зіграли весілля. Через кілька місяців у них народився первісток — Марк, а ще через два роки, в 2015-му, на світ з’явився молодший син Роман. Як зазначав тоді зірковий батько Тарас Тополя, для повного щастя їм не вистачало тільки дівчинки.

Alyosha і Тарас Тополя і їх діти
Alyosha і Тарас Тополя і їхні діти

2020-ий рік приніс парі артистів щасливу новину — вони дізналися, що стануть багатодітними батьками . Незабаром УЗД показало, що Альоша вагітна дівчинкою.

Однак фотографії та відео співачки в її особистому блозі в мережі Instagram неабияк заінтригували шанувальників. Багато відзначили, що животик виконавиці такий великий, що вона, можливо, вагітна відразу двома.

Цю ж тему підписники артистки почали обговорювати під її новою публікацією. Олена (справжнє ім’я Альоші) поділилася кумедним роликом з прогулянки. Співачка в бандажному платті, яке підкреслювало чималий вагітний животик, грайливо чухає себе по животу. Вона посміхнулася і трохи спіткнулася. Цей злегка незграбний, але милий момент насмішив співачку.

Підписники Альоші залишили дівчині безліч коментарів, зазначивши, що вагітність їй дуже пасує. Не забули фанати обговорити і розмір животика артистки, в черговий раз припустивши, що пара може чекати двійню. Однак майбутня мама ніяк не відреагувала на ці здогадки:

  • “Дуже животик великий”;
  • “Животик немов двійня там живе”;
  • “Ух ти, який животик. У вас точно не двійня?” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.