Як прибрати живіт: топ-порад від Насті Каменських, яка схудла на 20 кілограм

Як прибрати живіт, підтягнути сідниці і зробити осину талію — у своєму особистому блозі співачка Настя Каменських регулярно ділиться секретами своєї стрункості і краси.

Українська співачка Настя Каменських останні кілька років стала справжнім інструктором по здоровому способу життя для підписників у своєму особистому блозі. Артистка в один момент вирішила змінити себе, а тепер порадами і підказками, які вона вивчила на власному досвіді, допомагає змінюватися іншим.

В сумі, виконавиця схудла на 20 кілограм, у чому їй допоміг особливий спосіб життя і деякі правила, які вона ввела у щоденну звичку. Використовувати їх може кожна дівчина і жінка.

Каменских: до и после похудения
Каменських: до і після схуднення

Ранкові тренування

За словами співачки, заняття спортом з ранку прискорюють обмін речовин і спалюють все непотрібне на тілі швидше, ніж тренування в інший час доби. Тому вона ніколи не пропускає зарядку, навіть після важкого робочого дня.

Регулярні тренування

Каменських має цілу базу вправ на різні частини тіла. Ефективність кожного з них вона перевіряла на власному досвіді. Тепер вона записує спеціальні відео для своїх шанувальників, в яких показує всю техніку виконання.

Для верхньої частини тіла (руки, прес і груди) вона радить ранковою тренування, яка триватиме сорок хвилин.

Правильне харчування

Здорове схуднення — це 30% спорту і 70% правильного і здорового харчування. У Каменських є своє меню, суть якого у збалансованому вживанні всіх необхідних речовин для здорової роботи організму.

Співачка харчується п’ять разів на день маленькими порціями кожні три години, п’є багато води і не сприймає ніяких дієт.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".