Обрізала шматочок носа, відкачала щоки і передула губи: Світлана Лобода до пластики виглядала як простачка

Напередодні Світлана Лобода святкувала свій 38 день народження.

За останні роки на сцені співачка дуже змінилася. Йдеться і про творчій стороні (тексти пісень і виступи), і про зовнішність. Зокрема, Лобода лягала під ніж, щоб зробити ринопластику. Спочатку у неї був кривуватий ніс, який виступав в області горбинки. А зараз він виглядає більш акуратно.

Ринопластика Лободи
Ринопластика Лободи

Мабуть, вона справді знайшла професіонала, адже так і не скажеш, що співачка робила якісь пластичні операції.

Змінам піддалися і губи Світлани Лободи

Природа її потребу не обділила красивими об’ємними губами, але Світлана все одно захотіла трохи їх вдосконалити, і непомітно вирівняла формую

Світлана Лобода з донькою Тільда
Світлана Лобода з донькою Тільда

Шанувальники стверджують – пластичні операції, безумовно, пішли співачці тільки на користь, проте природну красу все одно нічим не замінити.

Світлана Лобода
Світлана Лобода в молодості до пластичних операцій і слави

Багато хто запитує – чи справжня у Свєти Лободи груди? Відповідь – так, справжня. Її і цим не обділила природа, і вже в підлітковому віці, коли її однолітки скаржилися на “вишеньки “, Світлана могла самовпевнено похвалитися своїми “диньками “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.