55-річна Таїсія Повалій танцювала в червоному латексі: ФОТО

Латекс і запальні танці показала Таїсія Повалій у своїй новій роботі "Дай мені любов".

Буквально 6 лютого українська співачка Таїсія Повалій презентувала пісню «Дай мені любов», а вже 7 лютого зірка вирішила презентувати яскраве і запальне відео на цю пісню.

Пісня «Дай мені любов» захопила шанувальників. Під відео пишуть: “Класна композиція “. Дивуються лише жителі України, які просто не розуміють, чому співачка-втікачка презентувала пісню українською мовою.

Таїсія Повалій не так часто радує новими роботами, тому справжні шанувальники з нетерпінням чекають кліпу.

Таїсія Повалій не так часто радує новими роботами

14 лютого зірка зробить подарунок і презентує на своєму офіційному YouTube каналі відео.

Латекс червоного кольору, обтягуючі міні, глибоке декольте, відкриті ноги – Таїсія Повалій запалила по повній в своєму кліпі. Такою шанувальники 55-річну співачку ще не бачили.

“Я тут жива, я в русі, і я йду вперед. Ця робота не виклик для ринку, але ця робота виклик для мене і моїх слухачів, які звикли до мене інший. Тут же я розкривати і закликаю собою, своїми піснями і музикою радіти кожному дню, любити себе і діяти! “, – коментує вихід кліпу Таїсія Повалій

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Користь та шкода манної каші: скільки можна їсти, щоб не погладшати

Нагадаємо, Анджеліна Джолі – вважається однією з найпопулярніших актрис Голлівуду і найкрасивішою жінкою світу. Мало хто знає, але в 2013 році Анджеліна зробила операцію на видалення молочних залоз . Все тому, що ризик розвитку онкологічного захворювання грудей у актриси становив 87%.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.