facebook

За перший день схудла, на другий – набрала: Наталя Могилевська зізналася, що сіла на голодування до 49-річчя

Українська співачка Наталія Могилевська планує схуднути і привести себе у порядок до власного Дня народження. Артистка використовує досить радикальні методи схуднення.

Українська співачка Наталія Могилевська на днях повідомила, що відкриває власний челендж “Богиня до дня народження”. Співачка планує за місяць до власного 49-річчя привести себе у форму, схуднути і вдосконалити власну зовнішність.

У своєму Інстаграм-блозі Могилевська поділилася, що останнім часом збирала інформацію щодо новітніх методів схуднення і тепер планує все спробувати. Співачка пообіцяла прихильникам ділитися своїм шляхом у власному блозі.

Так, на днях Наталя розповіла про свій досвід голодування. Співачка цілий день нічого не їла, а лише пила трав’яний чай. За перший день голодування Могилевській вдалось скинути 1.5 кг. Та вже на наступний день вона побачила на вагах +100 грам.

Наталія Могилевська зізналася, що сіла на голодування заради схуднення
Наталія Могилевська зізналася, що сіла на голодування заради схуднення

Зі мною таке вперше, хто може пояснити це явище?

, – запитала співачка у своїх прихильників.

При цьому Могилевська додала, що якщо хтось хоче худнути на голодуванні, як вона, потрібно обов’язково пройти консультацію лікарів.

Користувачі Мережі відразу почали писати коментарі та свої припущення щодо повернення частини ваги.

Ось, що пишуть коментатори:

“Оце сила волі – на відварах весь день! І так красуня, завжди, в будь-якій вазі!”;

“В перші дні виходить лишня вода з тіла. Потім тільки починає виходити жир.”;

“Я хочу Вас підтримати! Я свого часу проходила голодування по Марві, прочитавши її книги. Це був надзвичайний досвід! Я позбулася алергії від амброзії і відчувала себе неймовірно добре, настільки легкою і чистою. Через рік я проходила ще раз голодування, але цього разу вже не 21 день, а менше. Не звертайте увагу на критику, довіряйте собі, і своїм відчуттям. Бажаю Вам успіху і здоров’я!”

Варто відзначити, що Наталія Могилевська схильна до набору ваги. Співачка то худне, то знову набирає вагу.

Востаннє Могилевська відмінно схудла, коли брала участь у проєкті “Танці з зірками”. Постійні танцювальні тренування та перехід на правильне харчування дозволили артистці скинути 20 кілограмів.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.