facebook

(Відео) Талант Магів: ніхто не повірив – з шматочка папірці вийшло яйце. Дівчина перемістилася в просторі

У черговому випуску британського шоу “Талант магів” – можна побачити виступ молодого фокусника, який здивував суддів і спантеличив глядачів в зале.Simon did not believe that this guy from the earth

Він поклав кілька маленьких шматочків папірців, на яких були написані по одному слову.

Потім він перед суддями на віялі насипав папірці і віялом підкинув вгору. Частина папірців потрапили до суддів, в тому числі до Саймону. Ілюзіоніст попросив Саймона прочитати, що написано на шматочку папірця.

Саймон прочитав: “Яйце”. Далі молодий фокусник взяв його папірець поклав на розгорнуте віяло і почав віялом потихеньку і не високо підкидати перед суддями. За деякий час з папірця у всіх на очах вийшло куряче яйце

Для достовірності фокусник розбив яйце об склянку, щоб показати його достовірність.

Зал і судді були вражені!

Далі фокусник попросив сидить в залі літню жінку не дивлячись на аркуш паперу, за спиною відзначити будь-яке місце в залі.

Коли жінка поставила хрестик, то ілюзіоніст прочитав номер крісла в залі і підійшов до сидить в ньому молодої дівчини і попросив вийти на сцену.

Потім він її поставив в клітку. Поруч стояла така ж клітина, тільки порожня. Це називається переміщення в просторі – досвід Тесли.

Після того, як він поєднав між собою кабель, дівчина незвичайним чином опинилася в іншій клітці.

Судді встали і аплодували. Глядачі залу висловлювали своє захоплення оплесками.

Відео: з папірця вийшло яйце, дівчина перемістилася в просторі

Популярне

Схожі статті

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою. 

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.