Молитва про благословення всім хворим

Нехай Господь дозволить Своєму особі сяяти над усіма, хто бореться з хворобами тіла, розуму і духу.

Молитва про благословення всім хворим

Нехай Господь благословить і збереже всіх, хто нездужає сьогодні.

Нехай Господь дозволить Своєму особі сяяти над усіма, хто бореться з хворобами тіла, розуму і духу, і нехай Господь підніме сяюче світло Свого прекрасного особи на всіх, хто бореться сьогодні з різними хворобами, розладами і проблеми зі здоров’ям.

Нехай прийде Він острах з лікуванням на Своїх крилах і з глибоким співчуттям і милосердям дивиться на всіх, хто сьогодні потребує Його силі.

Нехай Він виллє в усі їхні серця мир і любов, які приходять тільки від Господа, через Ісуса Христа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.