Чому потрібно регулярно пити воду: 5 причин

Звичайну просту воду не рекомендується замінювати іншими напоями.

Усі пам’ятають ще зі школи, що організм людини на 70% складається з води. Багато хто знає, що її потрібно пити, але більшість замінює звичайну чисту воду на каву, чай, сік, газовану воду, лимонад.

Наприклад, кава складається з води. Але зловживання кавовими напоями може призвести до зневоднення. У результаті втома, кола під очима, запори та інші симптоми.

5 причин пити воду регулярно:

№1 Фізична і розумова активність

 ""

Вода насичує кожну клітинку в організмі. Якщо людина дотримується регулярного питного режиму, вона більш енергійна й активна протягом усього дня.

№2 Контроль ваги

 ""

Вода допомагає худнути. Вона прискорює обмін речовин. Іноді людина плутає голод зі спрагою. Тому багато дієтологів радять за 15-20 хвилин до прийому їжі випити склянку води.

№3 Головні болі

 ""

Коли організму не вистачає води, він починає подавати сигнали різними способами. Одним з них є головні болі, які виникають у результаті зневоднення.

№4 Пружна шкіра і гладке волосся

 ""

Якщо ви не можете похвалитися чистою шкірою без прищів, целюліту і здоровим блискучим волоссям, навряд чи ви дотримуєтеся питного режиму.

Закреп

 ""

Така делікатна тема хвилює багатьох. Оскільки від регулярного стільця залежить ваше фізичне та емоційне самопочуття. Вода допомагає налагодити цей процес, якщо є проблеми, без таблеток.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.