“Їм спагеті й худну”: а все тому, що роблю не з борошна, а з кабачків – чудовий гарнір для літньої спеки

Якщо набридли кабачки в кружальцях, перетворіть їх на спагеті. Подібна подача заінтригує домашніх і змусить більше з'їсти цього корисного овочу. Робиться усе за допомогою овочечистки.

Вам знадобиться:

  • 600 г кабачків;
  • 100 г помідорів;
  • 10 г часнику;
  • 20 мл олії;
  • 0,2 ч.лож. солі.
Спагеті з кабачків на гарнір до м’яса

Для приготування спагеті кабачки вимийте, обсушіть. Наріжте тонкими довгими смужками за допомогою овочечистки. Помідор промийте під краном. Покладіть його в крутий окріп. Витримайте хвилинку, після чого перекладіть у крижану воду.

Спагеті з кабачків на гарнір до м’яса

Таким чином зможете легко зняти шкуринку з овочу. А м’якоту наріжте дрібними кубиками. Зубчик часнику позбавте шкуринки. Подрібніть і підсмажте на олії близько 2 хвилин. Після цього покладіть на пательню нарізаний помідор. Підсмажте його на слабкому вогні до готовності.

Настала черга додати спагеті з кабачків. Посоліть, поперчіть і смажте до 3 хвилин. На цьому етапі перемішувати нічого не потрібно. Кабачок нарізаний дуже тонко, тож може просто перетворитися на кашу під час перемішування.

Спагеті з кабачків на гарнір до м’яса

Можете просто стряхнути сковорідку по ходу справи кілька разів, щоб овочеве спагеті перемішалося. Готові кабачки викладайте на тарілку й подавайте до столу як гарнір до м’яса чи риби.

Спагеті з кабачків на гарнір до м’яса

Тим, хто сидить на дієті, можна обмежитися цією стравою. Кабачки мають дуже мало калорій, тож від подібної дієти кілограми почнуть танути просто на очах. Якщо ж проблеми з зайвою вагою відсутні, можете урізноманітнити рецепт спагеті з кабачка.

Наприклад, під час смаження додати трішки вершків. А перед тим, як знімати пательню з вогню, присипати страву ще й меленими горішками – арахісом, волоськими чи будь-якими іншими.

Популярне

Схожі статті

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.

Нереально смачний рецепт на вечерю: печені баклажани з фаршем та овочам – від цієї смакоти не відірватися

Ідеальний варіант до вечері: печені баклажани з фаршем та овочами, який робиться дуже просто із доступних продуктів – швидко, смачно та корисно. Спробуйте приготувати.