Дан Балан в неперевершеному кліпі “Бальзам “. Енергетика – зашкалює! (Відео)

Навіть чоловіки ловлять себе на думці, що в основному не пісню і слова вони слухають в цьому кліпі, а дивляться як танцює Дан.

Дан Балан давно сподобався своїм шанувальникам. У кожному його виступі відчувається якась енергетика. Він заряджає нею всіх хто дивиться його і слухає. У кожному кліпі Дан перевтілюється, але харизма його залишається незмінною.

У представленому нижче відео ви можете переконатися в цьому. Однак в кліпі “Бальзам” тембр його голосу і танець, рухи не схожі ні на один з його кліпів. Його пісня – це бальзам на душу шанувальників.

Навіть чоловіки ловлять себе на думці, що в основному не пісню і слова вони слухають в цьому кліпі, а дивляться як танцює Дан.

Подивіться і ви цей кліп і відчуєте яка енергетика відчувається від Дна Балана!

Відео: Дан Балан в неперевершеному кліпі “Бальзам”

Обов’язково прочитайте пости в соцмережах від його шанувальників і не тільки:

Tatyana: “Дану і співати не треба., Хоча робить він це майстерно. Говори !!! А ми із задоволенням послухаємо. Самий таємничий чоловічий голос. Полізла шукати його інтерв’ю, щоб почути цей божественний голос. ”

Startmedia: “Цей хлопець суцільна – харизма! Скільки в ньому енергетики. ”

Sefa A: “Напевно єдиний кліп, де навіть чоловіки говорять не про дівчат, а про Дан.”

Лариса Яриш: “Зазвичай дивлюся на танцівниць, а тут зловила себе, що стежу за мужчиною, і хочу дивитися його танці ще й ще.”

Julietta Fox: “Він такі баси видає, напевно го голосом можна лікувати захворювання. Люся – теж шикарна. “

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.