Молитви за часів кризи, проти неспокою і тривоги

Дорогий Господь, дякую Тобі за те, що я можу прийти до Тебе завжди по будь-якої причини.

Молитва про мир, коли світ викликає у вас занепокоєння

Боже мій, я схильний хвилюватися. Я дозволяю подій у світі, виборів і економіці тиснути на мене. Мені потрібно знайти спокій. Я запрошую вас перебудувати моє мислення. Хай буде мій світ з тобою. Можеш допомогти любові закінчитися з мене. Дай мені ясність. Чи можу я змінити те, що я можу змінити, і відпустити те, що не можу. Чи можу я знати, що найбільша радість – залишатися там, де ви знаходитеся. Боже, дякую, що весь світ у твоїх руках. Мені не потрібно боятися, тому що ви кращий доглядач. Ви все зробили. Я вірю у твій план. Амінь.

Молитва за часів кризи

Господи, мене вразила моя ситуація. Я насилу підбираю слова, але знаю, що ви розумієте, через що я проходжу. Батько – на допомогу! Я знаю, ти обіцяєш ніколи не залишати мене і не залишати мене. Будь зі мною зараз – допоможи мені дізнатися, що ти зі мною. Я знаю, що ти ніколи не дозволиш своїм дітям посковзнутися і впасти – тримай мене! Господи, дай мені сили, які мені потрібні сьогодні, щоб пройти через це випробування. Дай мені надію, що може виходити тільки від тебе. Ім’ям Твоїм я молю, амінь.

Молитва, щоб заспокоїти тривожне серце

 ""

Дорогий Господь, дякую Тобі за те, що я можу прийти до Тебе завжди по будь-якої причини. Я вдячний, що коли я молюся Тобі, Ти мені відповідаєш. Допоможи мені прийти до Тебе на початку моїх страхів і тривог замість того, щоб чекати, поки я більше не зможу їх терпіти. Чим швидше я прийду до Тебе, тим краще. Ви хочете звільнити мене від усіх моїх страхів. Допоможи мені частіше звертатися до Тебе за допомогою, щоб я міг сяяти Твоєї радістю. В Ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про відпочинок для втомленої душі

Господь, дякую Тобі за те, що дав моїй душі відпочинок, не прив’язаний до людини або досвіду. Ви створили мене для цього відпочинку, і я приймаю це зараз. Допоможи мені повністю довіритися Тобі всім серцем. В ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.