Найскандальніші розлучення зоряних пар і жахливі наслідки

Розлучення ніколи не було приємним моментом життя, особливо якщо подружжю є що і кого ділити. Але іноді важким виявляється не сам процес, а наслідки після нього. Як знаменитості переживали розрив відносин, читайте в нашому матеріалі.

Павло Бессонов і Зінаїда Мартинова зустрілися в 2010 році в Криму. І Павло, і Зінаїда тоді проводили відпустку на півострові. Через рік після знайомства пара узаконила відносини. Однак марш Мендельсона грав недовго. Незабаром подружжя розлучилося, і точної причини досі не знає ніхто. Павло дуже важко переживав розрив. В одній із заяв він навіть говорив, що був близький до анорексії.

Павло Бессонов і Зінаїда Мартинова

«Коли ми розійшлися, я два місяці взагалі не виходив з дому. Не їв, не пив. Лікарі вже на сполох забили, кажуть, у тебе анорексія. Ось тоді я і сильно схуд. Зараз якось узяв себе в руки. Але ще важко. Я досить довго перебуваю в депресії», – зізнався якось Павло в інтерв’ю.

Дана Борисова і Андрій Трощенко розлучилися через півроку після весілля. Причиною розлучення стала наркозалежність Дани. Зірка не соромилася виставляти на загальне обговорення свої проблеми, вона з легкістю говорила про них в різних інтерв’ю і програмах.

Дана Борисова і Андрій Трощенко

Пізніше телеведучий Андрій Малахов і співак Прохор Шаляпін за допомогою хитромудрого плану направили артистку реабілітуватися на острів Самуї. Вони сказали Дані, що вона їде на зйомки реаліті-шоу, але, як виявилося, приїхала на лікування, тому не посоромилася прихопити з собою наркотики, які вживала в клініці. У Таїланді їй таки допомогли повернуться до життя, але, повернувшись додому, вона зіткнулася з новою проблемою – колишній хотів позбавити Борисову опіки над дочкою. Через цей удар вона навіть намагалася накласти на себе руки.

Знаменита пара Тетяна Догілєва та Михайло Мішин прожили в шлюбі 18 років. Тетяна дуже важко перенесла розлучення. Кажуть, що саме проблеми в особистому житті підштовхнули її до зовнішніх змін: актриса зробила пластичну операцію.

Тетяна Догілєва та Михайло Мішин

Після пластики Догілєву стали запрошувати на зйомки, вона знову була на висоті, але це не принесло радості. Артистка почала “заглядати в стакан”. Вона пройшла курс реабілітації, але після цього її психологічне здоров’я було підірвано. Зараз вона свідомо відмовляється від головних ролей, щоб проводити більше часу з рідними.

Перший шлюб співачки Согдіани виявився не таким солодким, як пишуть в книгах про любов. Вона вийшла заміж за індійського бізнесмена Рама Говінди, який виявляв свою деспотичность і владність не тільки в бізнесі, але вдома. Він дуже ревнував співачку, в тому числі і до роботи. Як розповідає сама Согдіана, доходило до того, що він таємно відмовляв потенційних клієнтів працювати з нею. Співачка також скаржилася на постійне стеження та позбавлення засобів комунікації.

Согдіана і Рам Говинда

Однак після розлучення проблеми не закінчилися. Річ в тім, що Рам незаконно відвіз спільного сина Арджуна в Індію. Благо, що у колишнього чоловіка таки прокинулася совість, і через три роки він погодився повернути хлопчика.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Завидні дівчата: найкрасивіші дочки зірок.

Нагадаэмо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.