Хто б міг подумати! У Петросяна і його молодої дружини народилася дитина

Відомий артист Євген Петросян минулого року узаконив стосунки зі своєю асистенткою Тетяною Брухуновою, яка молодша за нього на 43 роки. Тепер в ЗМІ з'явилася інформація про поповнення в родині.

Євгену Петросяну зараз 74 роки, його нинішній дружині – 31. Така різниця у віці не заважає сімейному щастю. В кінці минулого року вони узаконили стосунки, а зараз в засобах масової інформації просочилися дані, що пара кілька днів тому стала батьками.

Про це журналістам стало відомо від джерела з близького оточення пари. Євген і Тетяна приховували вагітність від загального обговорення. Подружжя розказали про це лише найближчим.

Як повідомляється, до такої події Євген і Тетяна довго і ретельно готувалися. Дитина з’явилася на світ 13 березня в одній із найкращих клінік в Дубаї. І хоч щасливі батьки стать дитини поки що приховують, все ж є інформація, що у Петросяна і Брухунової народився хлопчик.

Нещодавно у дружити Петросяна був День народження, який вони відзначили в Еміратах. Судячи з усього, пара скористалася послугами сурогатної матері, оскільки на фото, які розміщенні на акаунті Тетяни в Instagram, вона не приховувала фігуру. За приблизними підрахунками, така процедура могла обійтися Петросяну в майже п’ять мільйонів рублів.

Пізніше Тетяна на своїй сторінці в Instagram спростувала чутки. “Люди! Що з вами? Заспокойтеся”, – написала дружина Євгена, додавши хештег “коронавірус головного мозку”.

Нагадаємо, що у коміка вже є дочка – Вікторина Петросянц.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найскандальніші розлучення зоряних пар і жахливі наслідки.

Нагадаємо, що у Барбари Брильської виявили рак рідкісної форми. Актриса не очікувала почути таку новину. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?