Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Світ шоу-бізнесу завжди вражав публіку своїми несподіваними поворотами подій, але останні розлучення деяких відомих пар залишили фанатів враженими та розгубленими. Ще у 2022 році розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої, а також Міші та Даші Кацуріних, шокували шанувальників не тільки своєю несподіваністю, але й тим, що зірки швидко знайшли нових партнерів, не звертаючи уваги на засудження та непорозуміння публіки.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися у 2022 році
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися у 2022 році

Міша Кацурін та Надія Дорофєєва здивували всіх, коли заявили про своє зв’язок, особливо враховуючи те, що Міша та Даша Кацуріни мають двох дітей. Така ситуація викликала багато коментарів і догадок, але зірки проігнорували усі обговорення, показавши свою впевненість у виборі.

Не менш шокуюче було і розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої, які завжди здавалися ідеальною парою. Проте, шанувальники були ще більше здивовані, коли виявилося, що Володимир будує нові стосунки з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною Міші. І хоча цей кардинальний поворот залишив публіку в шоці, зірки не зупинилися на цьому, демонструючи свою нову романтику прямо в соціальних мережах.

Зворушливим моментом було, коли Володимир Дантес нещодавно привітав Дашу Кацуріну з днем народження, поділившись цим у своєму Instagram. Романтичні світлини, де він обіймається та цілується з Дашею, розчулили багатьох його шанувальників і стали свідченням нового етапу їхнього стосунку.

Тривалість нових стосунків не може не викликати певних сумнівів серед шанувальників, особливо у випадку Міші Кацуріна, який зараз переживає свій третій шлюб. Його попередній шлюб з дівчиною Євгенією закінчився розлученням, з Дашею – теж, і тепер усі пильно спостерігають, чи буде його новий союз тривалим.

Перша дружина Кацуріна Євгенія, з якою він розлучився заради Даші
Перша дружина Кацуріна Євгенія, з якою він розлучився заради Даші

Не зважаючи на всі гучні скандали та несподівані повороти, обидві пари, здавалося б, знаходяться у щасті зі своїми новими партнерами. І хоча деякі можуть сумніватися у майбутньому цих стосунків, для зірок найважливішим є їхня особисте щастя.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.