Молитви, щоб не заразитися Ковід-19 і за здоров’я хворого друга

Я молюся про міцне здоров'я моєї сім'ї і про те, щоб вони не заразилися Ковід-19

Молитва про силу і процвітання

Нехай Господь благословить Бог нас. Благослови нас міцним здоров’ям і відкрий їх духовні очі, щоб шукати твою досконалу волю і служіння Святим Духом її серцю.
Господь дарує їм мудрість і керівництво. Господь Дай їм одкровення про любов Бога і направ їх до церкви. Бог захищає їх сім’ю і міцним здоров’ям і підіймає наш дух з радістю. амінь

Молитва про прощення

Небесний Батько, я прошу вас, будь ласка, допоможіть мені зняти цей тягар, яке тиснуло на моє життя, будь ласка, допоможіть мені піти від негативної енергії в ім’я Ісуса.
Будь ласка допоможіть мені!
Я намагаюся зробити життя кращим для себе і моїх дітей, будь ласка, допоможіть мені позбутися від цього важкого тягаря в ім’я Ісуса, амінь.

Молитов про здоров’я

Я молюся про міцне здоров’я моєї сім’ї та про те, щоб вони не заразилися Ковід-19. Я молюся за їх відносини, щоб вони знайшли світ один в одному і міцне здоров’я. амінь

Молитва за хворого друга

Батько Всемогутній, в ім’я Ісуса Христа, нехай дух хвороби покине тіло одного.
Нехай він отримає повне зцілення тіла, розуму і душі, і нехай він відчує глибоку радість.
Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про прощення

Я молю Бога всієї Милості в ім’я Ісуса Христа, щоб усі мої гріхи були прощені та щоб дух Миру був в моєму розумі, серці та душі, нехай Господь мир буде в мені відтепер і на віки віків. амінь

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.