У зірки серіалу Свати стався викидень

Актриса Людмила Артем'єва, яка зіграла Ольгу Ковальову в популярному серіалі «Свати», розповіла про викидень. Що трапилося з артисткою і чому не вдалося врятувати дитину, читайте в нашому матеріалі.

Під час зйомок шостого сезону проекту 49-річна Артем’єва заявила, що йде в декрет. Це новина здивувала всю команду, яка тоді працювала над кінострічкою.

Час від часу з’являється інформація про те, що актриса знову вийшла заміж, і що її обранець молодший за неї. Однак ні імені, ні точного віку ніхто не озвучує. Сама ж Людмила цю інформацію ні разу не спростувала, але і не підтвердила.

На знімальному майданчику вона працювала, поки дозволяв термін вагітності, а потім пішла у відпустку по догляду за малюком.

Через деякий час вона відчула себе погано. На машині швидкої допомоги її відвезли в лікарню, але медики не змогли врятувати дитину. У артистки констатували викидень.

Після травми вона зробила творчу перерву і спілкувалася лише з друзями і родичами. Після паузи вона знову повернулася до роботи і продовжила зніматися в кіно і серіалах.

Cеріал Свати

Однак нещодавно стало відомо, що Людмила відмовилася грати в продовження “Сватів”. Про це розповіла її колега по проекту, актриса Тетяна Кравченко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як у Брежнєва. Фото знаменитостей з ефектними густими бровами.

Нагадаємо, що двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна розповіли, як не заразитися.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.