Пам’ятайте Галю з Іронії долі? Ось як актриса виглядає сьогодні

У фільмографії актриси радянського і російського кіно Ольги Науменко понад тридцять картин. Проте більшості глядачів вона запам'яталася Галею - нареченою Жені Лукашина. Ця роль, нехай навіть другорядна, принесла популярність молодій дівчині. Як склалася доля Ольги, читайте в нашому матеріалі

Ольга Науменко народилася в Москві 6 грудня 1949 року. Її батько був військовим, але дівчина не пішла по стопах батька. Уже з юних років вона захопилася акторською майстерністю. Батьки підтримали інтерес дочки і записали її в драматичну студію в Палаці піонерів на Ленінських горах. Після того, як Ольга отримала шкільний атестат, вона пішла вчиться в театральне училище імені Б. Щукіна.

Освітнього процесу молодій артистці виявилося замало, тому в студентські роки вона починає зніматися в кіно. Її дебютна картина – короткометражний фільм «Довгий день Кольки Павлюкова».

Прокинулася вона знаменитою після того, як на великі екрани 1 січня 1976 року вийшла стрічка “Іронія долі, або з легким паром!”, без якої до цих пір не обходиться жодне святкування Нового року.

Ольга Науменко

Після цього актриса довгий час працювала в Московському драматичному театрі імені Гоголя. У 2005 році їй присвоюють звання народної артистки. У 2014 Ольга пробує себе в новому амплуа – веде телепередачу “Справа ваша” на Першому каналі.

На відміну від своєї героїні Галі, з коханим Ользі пощастило. У 1977 році вона вийшла заміж за актора Олександра Скворцова. Разом вони виростили і виховали дочку Світлану, яка зараз працює журналістом в Санкт-Петербурзі. У 2009 році Ольга втратила чоловіка. Зараз легендарній артистці 70 років. Ольга Миколаївна виглядає все так же чарівно і привабливо. Незважаючи на солідний вік, вона стежить за собою і модою.

Ольга Науменко

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Буланова порівняла свої нинішні фото зі знімком 30-річної давності.

Нагадаємо, що у Барбари Брильської виявили рак рідкісної форми. Актриса не очікувала почути таку новину. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?

Готую вишуканий десерт за 15 хвилин: мій фондан запечений ззовні із рідкою шоколадною начинкою в середині

Для романтичної вечері цей гарячий десерт із морозивом підійде якнайкраще. Шоколадний фондан із рідкою начинкою має нереальний смак, тому запам'ятається надовго.