Вже більше 20 років вірний їй одній: Олег Винник щасливий у шлюбі зі своїм першим коханням – гарна пара?

Понад 20 років співак Олег Винник приховує свою кохану від допитливих фанатів. Проте все таємне колись стає явним і публіка давно знає, як виглядає обраниця артиста, яку він так відважно оберігає.

На перший погляд, співак Олег Винник і його довірена бек-вокалістка Таїсія Сватко — просто колеги, які професійно супроводжують один одного протягом багатьох років. Але чи все так просто, як здається? Фанати переконані, що весь час за лаштунками сяяв романтичний, палкий вогонь.

Олег Винника і Таюне таємно зіграли весілля
Олег Винника і Таюне таємно зіграли весілля

Знайомство їхнє відбулося ще у студентські роки, а пізніше вони вирішили поділити не лише сцену, а й особисте життя. Спільний кар’єрний шлях в Україні та за її межами лише підкреслив їхню злагодженість і взаємоповагу. Але чи зупинилася вона тільки на професійних відносинах?

Подекуди можна чути пліткування, які вказують на те, що між Олегом Винником і Таїною Сватко розгорнувся не просто роман, а справжнє кохання. І ця любов довірено тримається від очей загальності вже понад 20 років.

Олег Винник і його дружина Таюне вже багато років разом і виховують спільного сина
Олег Винник і його дружина Таюне вже багато років разом і виховують спільного сина

А ось інформація з рідних місць артистів, а саме Черкаської області, підливає масла до вогню цієї таємниці. Тут люди впевнені не лише у їхньому професійному, але й особистому зв’язку, підтверджуючи, що пара вже давно усвідомила свої почуття та об’єднала їх у офіційному шлюбі.

ЗМІ, як завжди, влучають у суть справи, але офіційно обидва артисти утримуються від публічних заяв. Чи є це загятнувшийся маркетинговий трюк, чи правда в тому, що їхнє кохання переважає над бажанням бути на виду — це залишається загадкою.

Олег Винник та Таїсія Сватко понад 20 років приховують свої стосунки
Олег Винник та Таїсія Сватко понад 20 років приховують свої стосунки

Ба більше, ще у 2005 році Олег Винник ошелешив публіку сенсаційним зізнанням, що у нього є син. Недовго думаючи публіка склала усі пазли та прийшла до висновку, що народила його саме Таїсія.

Цікаво, що якщо у стрічці пошуку Гугла ввести імʼя Таюне, мережа видасть інформацію, що чоловік саме Олег Анатолійович Винник.

Популярне

Схожі статті

Юрій Горбунов показав свій розкішний будинок, в якому є все: навіть окремий гостьовий будиночок (ФОТО)

Відомий український ведучий Юрій Горбунов продемонстрував свій особняк, який знаходиться у котеджному містечку під Києвом. Вони з Катериною Осадчою живуть біля Потапа й Насті.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін насправді не пара: як виглядають реальні кохані

Вікторія Булітко та Євген Сморигін показали своїх других половинок. Дізнайтеся, як насправді виглядають кохані найкрасивішої пари "Дизель Шоу".

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.