Ольга Фреймут, Катя Осадча, Оля Полякова та інші: хто зі знаменитостей відправив своїх дітей жити за кордон

Багато українських зірок відправили своїх дітей жити та навчатися за кордон. Часто, таке рішення було прийняте через повномасштабну війну, яка триває в Україні.

Діти знаменитостей, а також заможних та впливових людей найчастіше здобувають освіту далеко за кордоном. Так було і раніше, та після початку повномасштабної війни в Україні, кількість селебріті, які відправили своїх дітей жити за кордон значно зросла.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла, як ледь не здала своїх дітей в інтернат після їхньої витівки
Хто зі знаменитостей відправив своїх дітей жити за кордон: Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова після початку повномасштабної війни в Україні відправила двох своїх доньок на навчання до Лондону. Старша Марія на той момент якраз закінчила школу у Києві і вступила до лондонського університету. А ось молодша донька співачки Аліса – ще школярка, тому її влаштували у школу-інтернат, де дівчинка і вчиться і проживає.

Полякова не приховує, що 11-річній Алісі дуже важко жити в чужій країні, далеко від родини. Та співачка запевняє, що хоче, щоб її донька була в безпеці, тому вона і прийняла таке рішення.

Ольга Фреймут

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків
Хто зі знаменитостей відправив своїх дітей жити за кордон: Ольга Фреймут

Ольга Фреймут – багатодітна мама. Старшій доньці телеведучій Златі 17 років. Дівчина ще до початку повномасштабної війни в Україні виїхала в США на навчання. А ось молодших своїх дітей Євдокію і Валерія Ольга Фреймут вивезла до Лондону. Телеведуча запевняє, що дуже хоче повернутися в Україну, але змушена знаходитися з маленькими дітьми в Лондоні, поки в Україні триває війна.

Катя Осадча

хто зі знаменитостей відправив своїх дітей жити за кордон: Катя Осадча

Українська телеведуча Катя Осадча має трьох синів. Молодші діти Осадчої від Горбунова проживають з нею разом у Києві. А ось старший син Ілля від першого шлюбу навчається та живе в США. Варто відзначити, що хлопець вчиться в одному з найкращих ВНЗ світу – в університеті Меріленду. Там Ілля здобуває професію у сфері IT-технологій.

Лідія Таран

Хто зі знаменитостей відправив своїх дітей жити за кордон: Лідія Таран

Зірка “ТСН” Лідія Таран після початку повномасштабної війни в Україні виїхала зі своєю донькою у Францію. Там 15-річна Василина пішла навчатися у місцеву школу. Зіркове сімейство повертатися в Україну наразі не планують.

Популярне

Схожі статті

Юрій Горбунов показав свій розкішний будинок, в якому є все: навіть окремий гостьовий будиночок (ФОТО)

Відомий український ведучий Юрій Горбунов продемонстрував свій особняк, який знаходиться у котеджному містечку під Києвом. Вони з Катериною Осадчою живуть біля Потапа й Насті.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін насправді не пара: як виглядають реальні кохані

Вікторія Булітко та Євген Сморигін показали своїх других половинок. Дізнайтеся, як насправді виглядають кохані найкрасивішої пари "Дизель Шоу".

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.