В Україні не сидиться: Ігор Кондратюк виправдав свій виїзд в США забутим проєктом “Караоке на Майдані”

Коли деякі українські артисти їздять з концертами за кордон, на місці не може всидіти й Ігор Кондратюк. Ведучий збирається відвідати Америку та влаштувати "Караоке" на зарубіжному майдані.

Багато років відоме телешоу “Караоке на майдані” з Ігорем Кондратюком збирало своїх прихильників та учасників, охочих продемонструвати свій співочий талант. Ще з 2019 року програма не виходить в ефіри в Україні, проте відродити популярний проєкт Кондратюк вирішив за кордоном, влаштовуючи зустрічі з потенційними співаками в Америці.

Ігор Кондратюк везе проєкт Караоке на Майдані у США
Ігор Кондратюк везе проєкт Караоке на Майдані у США

Саме через “Караоке”, де публіка почула та побачила вперше, на українську сцену пришли такі відомі артисти, як Тіна Кароль, Віталій Козловський, Макс Барських та інші. Понад тисячу випусків, десятки тисяч учасників та мільйони глядачів телешоу проіснувало на українському телебаченні близько двадцяти років.

І здавалося б, що з благою метою Ігор Кондратюк відновлює проєкт – збирати кошти на потреби захисників. Проте публіка не так радушно сприймає цю подію, як могло б бути.

Шквал хейту сиплеться на Кондратюка після того, як колишні шанувальники дізналася нові подробиці старого скандалу Ігоря та Віталія Козловського, який зараз несе службу у лавах ЗСУ. Частина його зарплатні йде у кишеню колишньому продюсеру для погашення давнього боргу.

Віталій Козловський виплачує Кондратюку призначений судом борг
Віталій Козловський досі виплачує Кондратюку призначений судом борг

Кондратюк намагається пояснити, що кошти забирає він не сам, а виконавча служба, згідно з рішенням суду. Але публіці цього недостатньо. Проте сам пан Ігор не переймається через негативні коментарі та нещодавно повідомив про нову поїздку з “Караоке на майдані” в Атланту. Читачів Кондратюка обурило, що він має змогу виїжджати за кордон, коли для інших чоловіків цієї можливості не існує.

Цікаво, що з минулої подорожі, яка була у жовтні 2023 року, ведучий не опублікував жодного фото та відео, окрім афіші на своїй Instagram сторінці.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.