Дан і Тіна зустрінуться завтра у прямому ефірі: Балан може виступати на “Танцях з зірками “

Всі глядачі чекали на появу Дана на шоу "Танці з зірками".

Головний хореограф проєкту “Танці з зірками” Ксенія Горб та керівник управління PR «1 + 1» Ольга Гудзь, а також руководител департаменту виробництва великих розважальних шоу на «плюсах» Володимир Завадюк, відкрили секрети зазначеного шоу.

Вони констатували, що Сергій Мельник, Сергій Танчинець, Юлія Саніна порадували їх своєю працьовитістю і прагненням до перемоги. Звичайно і Надія Мейхер показала відмінні результати.

Глядачі в півфіналі були зачаровані її виступом. І самі шанувальники допомагали своїми оваціями виступати парам.
Особливо викликала здивування Юлія Саніна. То з якою завзятістю вона намагається перемогти, викликає повагу і захоплення.

 ""Звичайно Надія Мейхер і Санта Дімопулос суперники в цьому проєкті, проте за лаштунками вони хороші подруги.
Якби не епідемія китайського вірусу, то ми б побачили на проекті Франциско Гомеса як члена журі.

Завдяки каналу “1 + 1” все побачили тандем Тіни Кароль і Дана Балана. Всі глядачі чекали на появу Дана на шоу “Танці з зірками”.

Протягом тривалого періоду часу чутки про відносини Дана і Тіни обростали різними варіаціями, аж до очікування весілля. Це прекрасна, красива пара сподобалася всім глядачам. Особливо їх спільні пісні. Тому всі очікують з нетерпінням участі їх разом в зазначеному шоу.

І нарешті їхня мрія збулася

У фіналі Дан Балан братиме участь. Обов’язково подивіться фінал!

 ""Також керівники шоу пропонували Насті Каменських взяти участь в шоу. Однак на жаль НК змушена була відмовитися від участі в цьому проєкті, у зв’язку з травмою коліна після стрибків з парашутом.
Як тільки Настя буде в фізичній нормі – вона обов’язково буде брати участь у проєкті – про це розповіли організатори шоу.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.