Тоді і зараз. Як сьогодні виглядають і чим займаються актори з серіалу Coлдaти

"Здраствуй юнocть в сапoгах ..." - свого часу цю фразу наспівували фактично всі. Серіал «Солдати» вперше вийшов на екрани в 2004 році і відразу полюбився вітчизняному глядачеві. За смішними історіями героїв спостерігали мільйони. Автори проекту зробили ставку на симбіозі: покликали зніматися як досвідчених артистів, так і невідомих акторів. У когось після «Солдат» були десятки фільмів і серіалів, а хтось так і залишився «служити». Як склалася доля артистів, читайте в нашому матеріалі.
Олексій Маклаков

Хто не пам’ятає прапорщика Шматко? Навіть ті, хто не дивився серіал, точно знають це прізвище. На екрані його блискуче зіграв Олексій Маклаков. Він і раніше з’являвся у фільмах і серіалах, але ця роль принесла йому величезну популярність. Після проекту його кар’єра злетіла вгору. На нього одна за одною посипалися пропозиції, а ще Олексій спробував освоїти іншу професію – співака.

Борис Щербаков

Борис Щербаков в популярному серіалі зіграв полковника Павла Бородіна. Він настільки натурально перевтілився, що після закінчення проекту його дуже часто запрошували на роль військового. Актор також продовжив свою кар’єру, і зараз грає не тільки чоловіків з погонами, а й прекрасно вживається в образ інших персонажів – на екранах і в театрі.

Роман Мадянов

Роман Мадянов, він же Віктор Колобков, прийшов в серіал вже досвідченим актором. У цій сфері він з 1972 року, але «Солдати» стали новим поштовхом вгору. Зараз він продовжує зніматися і грати в театрі, а також пробує себе в озвучуванні мультфільмів.

Іван Моховиков

До серіалу «Солдати» Іван Моховиков грав другорядних персонажів. Роль Кузьми Соколова стала першою серйозною роботою в кіно, після якої на перспективного хлопця звернули увагу. Його стали частіше запрошувати взяти участь в різних проектах. Актора можна побачити в таких фільмах, як “Вій” і “Відгомін”. Крім того, він з’явився ще в кількох серіалах. Деякі з них – були на військову тематику.

Денис Бузін

Рядового Бутонова зіграв актор Денис Бузін. На той момент в його фільмографії був всього один фільм “Мустанг”. Після серіалу «Солдати» його запросили в такі популярні проекти, як “Фізрук”, “Зайцев + 1”, “Глухар”, “ЧОП”, “Закон кам’яних джунглів”.

Ольга Фадєєва

Кар’єра Ольги Фадєєвої також злетіла вгору після «Солдат», де вона зіграла Ірину Пілеєву. Вона продовжила зніматися в кіно. Її глядачі запам’ятали по ролям в “Циганці”, “Кожному своє”, “Вона не могла інакше”. Проте актриса більше захоплена спектаклями і постановками, тому зараз вона працює в Національному академічному театрі Янки Купали.

Ігор Гаспарян

Актор Ігор Гаспарян також прийшов на знімальний майданчик з величезною кількістю проектів за спиною, але жоден з них не приніс артисту славу і успіх. Чого не можна сказати про «Солдат». Роль Сократа Погасяна стала першою великою в його кар’єрі. Після зйомок він продовжив свою акторську кар’єру. Його запрошували на ролі першого і другого планів.

Павло Кассінський

Після “Солдат” продовжив кар’єру і Павло Кассінський, який зіграв сержанта Рилєєва. На відміну від своїх колег по серіалу, його звуть не на ролі військових. Особливості його зовнішності і талант перевтілення зробила його на екрані дуже правдоподібним бандитом. До речі, в останній раз він був помічений в серіалі “СашаТаня”, де зіграв сусіда пари.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Завидні дівчата: найкрасивіші дочки зірок.

Нагадаємо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.