Молитви, щоб прибрати сімейні конфлікти і негаразди

Ці молитви про сімейний конфлікт нагадають вам, що ці проблеми тимчасові та що Господь вічний.

Коли ваше сімейне життя знаходиться в стані конфлікту, часто страждає ваш емоційний і духовне здоров’я. Ці молитви про сімейний конфлікт нагадають вам, що ці проблеми тимчасові та що Господь вічний.

Молитва терпіння

Дорогий Бог, у своїй безмежній мудрості ти поклав початок інституту шлюбу і сім’ї. Я вірю, що моя сім’я – це ваш подарунок і перше служіння, яке ви мені дали. Але, Боже, ворог розв’язав війну проти моєї сім’ї. На зміну світу прийшли конфлікти та маніпуляції. Раніше ми любили та поважали один одного, а тепер все егоїстичні.

Господи, каюсь від імені всіх. Всі ми образили вас і один одного своїм егоїзмом. Вибачте нам, дайте нам терпіння, щоб ми могли дозволити наші розбіжності мирним шляхом. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Молитва любові

Господь Ісус, Ти любив нас, коли ми були ще грішниками, і продовжуєш обсипати нас своєю любов’ю, навіть коли ми зазнаємо поразки. Ми збилися зі шляху як сім’я через біль і гордості. Ми завдали один одному біль своїми діями та словами.

Господи, дозволь своїй любові взяти під контроль наші думки, дії та слова, коли ми взаємодіємо один з одним. Будь ласка, допоможіть нам цінувати один одного, так само як ви цінуєте нас, і дайте нам благодать, щоб ставитися один до одного правильно. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва миру

Небесний Батько, я привожу нашу сім’ю до твого престолу. Господи, це було від одного конфлікту до іншого, і кожен раз, коли ми намагаємося вирішити наші розбіжності, справи йдуть тільки гірше. Ворог сповнений рішучості розлучити нас, але саме ви нас звели.

Я твердо дотримуюся тієї влади, яку ви дали мені як своїй дитині, і наказую дияволу залишити нашу сім’ю в спокої. Ми залиті кров’ю Ісуса, і ніщо ні в якому разі не заподіє нам шкоди. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.