Молитви, які дають процвітання в житті і позбавляють від бідності. Так, по вірі вам буде!

Господи, я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

Молитва про рясні благословення

Праведний Бог, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти Бог Достатку, тому що я знаю, що моє фінансове диво станеться завдяки Твоїй божественну силу. Ви можете рясно благословити мене, так що у всьому і в усі часи, маючи все, що мені потрібно, я зростаю в кожному доброму ділі.

Я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

Ваша рука сили молитви

Господи, моя слава і сила, Ти знаєш усі мої біди та сльози. Я схиляю коліна перед Тобою зараз в упевненості, що мої відчайдушні фінансові проблеми відступлять. Я дякую Тобі за те, що ти приєднався до мене зараз, тому що мої власні зусилля марні. Простягни руку сили та витягни мене з цієї ями.

Дякую Тобі за силу в моїй слабкості. Я хвалю Тебе, могутній Бог, за те, що Ти можеш зробити нескінченно більше, ніж я коли-небудь міг би попросити або подумати. Амінь.

 ""

Молитва про процвітання, а не про бідність

Жалісливий Бог, подивися на мої глибокі проблеми та помилуй. Я біжу до Тебе за допомогою в цій фінансовій скруті, ховаючись під Твоїми крилами. Пішли диво з небес у Твоєму вірному і неминущому співчутті. Я хвалю і хвалю Тебе за те, що ти знайшов шлях до порятунку від цієї повені. З багатства Твоєї слави постав мене на твердий ґрунт.

Допоможіть мені слідувати Твоєї мудрості та вказівкам, що робити. Нехай процвітання візьме в гору над бідністю. Амінь.

Молитва про довіру багатством

Бог Небесний, я дякую Тобі за випробування, з якими я стикаюся тут, на землі. Я дякую Тобі за мої фінансові випробування, тому що, якщо я не заслуговую довіри щодо мирського багатства, хто довірить мені справжні багатства небесні? Я молюся, щоб Ти направив мене до прийняття мудрих фінансових рішень, щоб я зміг досягти свого фінансового дива.

Я молюся, щоб я не обожнював гроші, але замість цього я молюся, щоб я поважав їх, щоб я міг поважати свої небесні багатства. Амінь.

Молитва нескінченної любові

Милостивий Господь, я в жахливому стані. Я зізнаюся в нерозсудливості, яке привело мене в це жахливе становище. Господь, я обіцяю витрачати більш розумно в майбутньому під Твоїм проводом. Але тепер мені потрібна Твоя чудодійна сила, щоб вирватися з цього величезного боргу.

Моє серце довіряє Тобі, бо Твоя безмежна любов і вірність сягають хмар. З Тобою все можливо. Успокой моє б’ється серце і покажи мені шлях, по якому мені потрібно йти. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.